Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/11/2012

The Immortal Rules de Julie Kagawa (I want #2)

Image and video hosting by TinyPic
Am creat o nouă rubrică, în care voi posta cărțile,pe care vreau să le am/să le citesc/ să le devorez, dar nu au apărut ÎNCĂ în România.
Image and video hosting by TinyPicThe IMMORTAL RulesImage and video hosting by TinyPic
de
Julie Kagawa


Allison Sekemoto supraviețuiește în Fringe, un cerc exterior al unui oraș de vampiri.Pe timp de zi, ea și grupul caută  mâncare, iar noaptea oricare dintre ei ar putea fi mâncat. În această lume nouă oamenii sunt doar surse de hrană pentru vampiri, iar când Allie este atacată i se dă alegerea finală. Să moara ori să devina un monstru ca ei. Pentru a supraviețui, ea trebuie să învețe noile reguli ale nemuririi, dintre care cea mai importantă: dacă nu consumi sânge uman, o să înnebunești.
Allie se alătură unei bande, care sunt în căutarea leacului, a salvării.
 O altfel de lume intrigată, apocaliptică, dar de data aceasta cu vampiri. Sigur veți îndrăgi această nouă serie.

@Carti Alese

9 comentarii:

 1. ^^ Sangeroasa coperta, o ador:X De fapt, totul e sangeros la carte, cred ca e geniala.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am citit multe recenzii despre acasta carte; se pare ca a strans multi fani. Descrierea mi se pare interesanta pentru ca(din cate am inteles) vampirii sunt prezentati precum niste monstrii care se hranesc cu sange uman(numai cu sange uman).In majoritatea cartilor se vorbeste cat de cat frumoas despre vampiri, dar aceasta este o confuzie. Vampirii sunt creaturi incapabile de sentimente, iar cei frumoasi si buni descrisi in majoritatea cartilor sunt incubus-zburatori. In fine, cartea pare foarte interesanta; plus ca n-am mai citit o carte cu o tema apocaliptica, cu vampiri.
  Cred ca merita citita.

  RăspundețiȘtergere
 3. 22 de zile pana apare? Am vazut ca este pe precomanda pe BookDepository.
  Apocalipsa+Vampiri? suna bine. cel putin, cum zice si Cristina, aici vampirii sunt prezentati cum apar ei in mitologie: pradatori care nu vad in oameni decat cina (^_^)

  RăspundețiȘtergere
 4. PAre foarte interesanta cartea. Alt tip de poveste cu vampiri. Am mai vazut coperta, dar nu am avut curiozitatea sa citesc recenzia cartii. Sper sa apara si la noi deoarece cred ca subiectul este unul interesant.

  RăspundețiȘtergere
 5. coperta e absolut bestiala, mam uitat cateva minute incontinuu la ea si numele The immortal rules, parca iti da fiori, eu deja am si filmul in cap chiar daca nu stiu mare lucru despre ce se petrece in carte, sper sa nu fiu dezamagita.

  RăspundețiȘtergere
 6. apropo....era si timpul ca vampirii sa prinda mai mult tupeu si sa aiba parte de un comeback asa cum il merita. sunt deacord cu majoritatea, fiintele astea adica vampirii ii iubesc asa intunecati cum sunt ei, daca mai arunci un pic de iubire si sentimente e super ok dar nui fa super sensibili ca innebunesc. e timpul vampirilor adevarati sa Kick-uiasca ass-ul tuturor....lol

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place ideea cu noua rubrica, asa mai aflu si eu ce carti au aparut afara.The immortal rules mi se pare o poveste noua cu vampirii, ii zugraveste intr-o alta lumina; ar fi foarte fain sa apara si la noi seria, sunt si eu de acord cu toata lumea, coperta e bestiala.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate