Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/21/2012

Film: My week with Marilyn Recenzie


Un film nominalizat la Oscar și Globurile de aur, bazat pe cartea lui Collin Clark, în care prezintă clipele petrecute cu Marilyn Monroe. În acea săptămână actrița a parăsit, "țara tuturor posibilităților" și a mers în Marea Britanie, unde avea să joace într-un nou film, The prince and the show girl. Filmul urmărește trăirile, rafinamentul și talentul  star-ului de cinema, sex simbolului, Marilyn Monroe, timp de o săptămână. Collin Clark, cel care a fost angajat să aibă grijă de actriță, a manifestat un entuziasm fantastic, iar actrița a observat că el e diferit, și de aici vă puteți da seama cum "curge" treaba.

Mi-a plăcut enorm de mult filmul, simt că am făcut cunoștință cu acestă "stea căzută", am asistat la durerea ei, la experiențele ei. Actrița care a interpretat-o ( Michelle Williams ) pe divă a făcut o treabă nemaipomenită și am fost surprins s-o văd și pe Emma Watson în distribuție.
TRAILER

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. Recunosc ca nu am vizionat acest film, cu toate ca am avut si inca am o anumita atractie pentru Marilyn Monroe. Poate pentru ca a avut o viata dubla si aici ma refer la faptul ca a avut parte si de fericire si de tristete si de lacrimi si de zambete si de viata buna, dar si de ea si acest lucru probabil ca i-a adus dezamagiri si deloc satisfactie. Imi placea pentru ca era o femeie cu forme, nu o slabanoaga inalta care acum se considera a fii diva.

  RăspundețiȘtergere
 2. filmul mi-a placut foarte mult si am o anumita atractie pentru personajele gen: Marilyn ,Elvis si toate numele mari, imi place ca dupa moarte au devenit ... nemuritori.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu e chiar genul de film la care m-as uita, dar asta are chiar bun. Numai bine ca am ramas fara filme la care sa ma uit.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am vazut trailer-ul filmului si am zis ca o sa fie frumos. Inca nu l-am vazut, dar sper sa il vizionez cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 5. Povestea în sine a divei este una extrem de emoţionantă, un film făcut după viaţa ei trebuie să fie extraordinar. tipa care a jucat-o pe Marilyn a fost super şi i-au făcut un machiaj asemănător, chiar reuşit, deobicei când se doreşte să se obţină asemănarea cu o vedetă nu prea se reuşeşte pentru că actorul nu intră prea bine în pielea personajului, iar cei de la machiaj uită uneori detalii semnificative.

  RăspundețiȘtergere
 6. prea frumos filmul!il pun e lista must-see!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate