Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/18/2012

13 comentarii:

 1. Ninei ii sta bine cu a ei culoare naturala sau vopsita in culoarea ei naturala, dar imi place mult culoarea aceea de blond. Nu ii sta rau deloc asa, chiar deloc.
  Si, sincer, parca ar fi papusa in poza Book, papusa de portelan.
  Deci, aleg Book.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca Nina e frumoasa atat blonda dar si cu culoarea sa naturala.Nu ma pot decide.Onestly, m-am obisnuit cu Nina bruneta!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sincer, mie imi place mai mult cum ii sta satena, culoarea ei naturala ii prieste mai bine, deci aleg serialul. De obicei cand e vorba sa aleg intre carte si film, aleg mai tot timpul carte, dar azi e invers.:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte schimbata in varianta book, zici ca a fost bagata la decolorat.
  Mie imi place mai mult Elena din serial, nu am citit decat 2 carti din serie, dar pana atunci cea din serial pare mai curajoasa, mai implicata, in carti probabil nu a avut timp sa ajunga in stadiul ala. In ceea ce priveste aspectul fizic...cui ii pasa? E tot elena Gilbert. Dupa ce am vazut serialul am citit cartea a doua si desi era descrisa ca fiind blonda cu ochi albastri eu tot pe Nina Dobrev o aveam in minte. Asa ne-am obisnuit.

  RăspundețiȘtergere
 5. @Mariana Radoi Elena Gilbert din serial cu siguranta :)). Am interactionat cu ea mai mult decat in carti.
  3 sezoane vs 2 carti citite :P

  RăspundețiȘtergere
 6. eu am citit jurnalele vampirilor cu ceva timp inainte sa apara la tv un serial, asa ca imaginea pe care o am cu elena , cea din carte e foarte diferita de cea din serial, si atunci cand citesc o vad pe elena blonda cea imaginata de mine si descrisa in carti.

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte tare poza! Elena din film si carte! Amandoua mi se par dragute, dar cred ca era mai frumos daca alegeau unperjonaj care sa semene cu cea din carte. Nu vreau sa zic nimic urat despre Nina. Chiar imi plcace de ea si cred ca face un cuplu minunat cu Ian.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sincer îmi palce mai mult Elena din serial, în carte îmi pare cam ăă nu ştiu prostuţă ca să nu spun altfel :))

  RăspundețiȘtergere
 9. Mie mi-ar fi placut sa o pastreze pe Elena asa cum este ea descrisa, sa respecte mai mult cartea.

  RăspundețiȘtergere
 10. Mie una imi place cum e in serial:x, nu spun ca nu arata bine si in carte dar m-am obisnuit atat de mult cu Elena din serial inkat nu pot sa renunt la ea:)

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate