Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/26/2017

O scrisoare pentru cei care citesc...facebookul

Pentru cel din anul II de la Drept, 
* o scrisoare se începe cu "dragă...", dar când mă gândesc la cum te comporți, nu!*


Pentru cei care citesc facebookul, spionează diferite fete (fac pe stalkerul mai mult și nu le numește fete sau femei ci p....) și se laudă cu toate informațiile deținute și facultatea făcută.
Nu trebuie să vă enervați atunci când cineva vă spune să corectați un anumit lucru, acel lucru fiind de bun simț. Chiar dacă ești de la drept și știi toate articolele pe de rost nu trebuie să aplici totul astfel încât să faci ceva ilegal, dar să nu pară. Cu ce drept începi să ameninți? Crezi că pe mine mă ajută agresivitatea ta sau lipsa ta de bun simț?
De ce te iei de facultatea mea? "Studiezi literatură..." Măi copile, literatură studiez și în timpul facultății, dar și în timpul liber, vezi eu citeam înainte să ajung la facultate, pentru că e firesc să citești. Ești copil pentru că nu știi ce înseamnă să fii matur, să ai un loc de muncă, să încerci să îți menții media în diferite situații și să scrii o licență ("da' cum, licența se poate cumpăra"). Termin acum o facultate cu dublă specializare, adică literatură pentru două limbi, dar și noțiunile de limbă, tot pentu două limbi. iar cu toate că fiecare face greșeli de exprimare sau gramaticale, pentru că nimeni nu e perfect, eu unul nu am auzit de obiecte "contendente", Marcel Proust (Marcel pronunțat în română), surorile Bront. Cum să te legi de viața noastră sau să ajungi la o asemenea facultate, dacă tu ai această mentalitate și agresivitate, sau să aud că nu citești nimic scris de o femeie pentru că "nu ai încredere în ele și că scriu siropos"??? În ce lume trăim, ce fel de studenți ajung să termine aceste facultăți?
De ce ne mai mirăm că am ajuns într-un punct, încât parcă nu mai avem scăpare, salvare în țara asta?

Sursa foto este https://lexiesqrey.tumblr.com
Filmul The Perks of Being a Wallflower
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate