Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/01/2017

Între 1 și 8 Martie Editura Corint vă oferă o reducere de 50%Primăvara a venit și Editura Corint deja ne-a surprins. Între 1 martie și 8 martie aveți ocazia să comandați cărțile din cateogia Leda Edge. Vă amintim că Editura Leda Edge a scos pe piață volumul 3 al seriei Alegerea de Kiera Cass (The Selection, în Engleză), iar dacă vreți să vedeți care a fost alegerea finală a Prințului, acum aveți ocazia să comandați volumul Aleasa cu o reducere mare! Dacă nu ați apucat să începeți această serie, vă invit să citiți recenzia noastră aici, dând un click aici.
Nu uitați de volumul Magonia, pe care-l recomand iubitorilor romanului Sub aceeași Stea,.Jocul Coroanei și Blestemul câștigătorului nu trebuie uitate, dar și distopia rețelelor sociale, Nerve, care este într-o ediție superbă, cartonată și de film. Recomandările noastre nu se opresc aici, dar vă invităm să vedeți întreaga listă pe site-ul Editurii Corint, pe care-l puteți accesa dând un click aici sau pe aceste două imagini.Vă recomandăm să nu uitați de romanele clasice (cele consacrate, care ar trebui iubite necondiționat). Recomandăm cu dragoste următoarele romane și puteți consulta și recenzia lor dând click pe titluri La răscruce de vănturi, Marile Speranțe, Jane Eyre, Anna Karenina, Tess d'Urberville, Marele Gatsby, 
Nu vă limitați doar la aceste titluri, pentru că această colecție a Clasicilor Literaturii Universale este una extinsă la Editura Corint și o puteți consulta aici.

2 comentarii:

Persoane interesate