Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/10/2013

Concurs de fidelitate 10 iunie-10 iulie

Pentru cei care sunt activi pe blog și împărtășesc diferite opinii despre cărțile apărute, postările blogului, am o SURPRIZĂ! Știați de seria Cassandrei Clare, Instrumente Mortale sau de Sânge Albastru, nu? Bineînțeles! Puteți câștiga aceste cărți dacă sunteți activi pe blog, lăsând comentarii postărilor din lunile mai-iunie-iulie, iar comentariile voastre trebuie să fie on-topic, corecte și consistente! Cine vrea să se înscrie la acest concurs trebuie să lase un comentariu aici cu numele complet (Prenume + inițiala numelui de fam.) și să-și dea acordul. Cel mai bun comentator va câștiga cele două cărți!

Pentru cei care se întreabă dacă se pot lăsa mai multe comentarii la o singură persoană. Da, dacă sunt respectate cerințele de mai sus. Recenziile și alte postări speciale vreau să fie ca un club de lectură. Spre exemplu la recenzia unei cărți puteți împărtăși impresiile și criticile cărții dacă ați citit-o sau puteți vorbi de o altă carte, care se aseamănă cu aceasta și astfel discutați cine este interesat de subiectul respectiv. Este vorba de interacțiune, deci nu fiți monotoni și distrați-vă, aflați mai multe și citiți! (:

Mulțumiri sponsorului Editura Leda  pentru premii!

Câștigătoarea este YuliAndreea ( Iulia C. ) Cum aceasta a dorit doar Moștenirea Van Alen, cealaltă carte revine celui de pe locul doi, adică yukiblack (Malina B.) 

@Carti Alese

15 comentarii:

 1. Buna... ma inscriu:) Dar am o mica intrebare: putem participa doar pentru o singura? Multumesc anticipat pentru raspuns si mult succes tuturor participantilor :) Ah... multumesc pentru oportunitatea de a castiga aceste premii- imi doream de foarte mult timp sa aflu continuarea povestii de dragoste a lui Jace :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va fi un singur câștigător. Dacă te referi la faptul că vrei să câștigi doar o singură carte, o poți pasa altui participant, care ar putea fi pe locul 2.

   Ștergere
  2. Perfect. Imi doream foarte mult sa citesc Orasul Ingerilor Cazuti, iar concursul acesta este sansa perfecta, iar in ceea ce priveste Mostenirea familiei Van Alen, am citit-o si este o carte/serie frumoasa si neobisnuita ce merita citita- si ar fi fost un act egoist sa ma pot bucura doar eu (DACA voi castiga).

   Ștergere
  3. * un act egoist din partea mea... scuze- m-am grabit si am fost neglijenta :)

   Ștergere
 2. Andreea T.
  Ma inscriu si eu.
  Cate comentarii trebuie sa dam per postare?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă răspund când o să reactualizez postarea, asta mâine dacă nu te superi. Mulțumesc!

   Ștergere
 3. Malina B.
  Ma inscriu. Mult succes tuturor si multumim de concurs, Claudiu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Andreea I.
  Particip!!Multumim pentru concurs si bafta participantilor!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Daniel B.
  Ma inscriu. Multumim pentru concurs! Mult succes tutror! :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Mihaela V.
  Mă înscriu. Mulţumim pentru concurs.

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna!Ma inscriu si eu :D,dar asa cum a ales si Roxana doar pentru o singura carte,aceea fiind Mostenirea familiei Van Alen :)

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate