Treceți la conținutul principal

Blog tour Ember #1 -Concurs

Acest blog tour are ca scop promovarea cărții Ember scrisă de Madison Daniel, care aduce ceva nou în materie de supranatural, dragoste și personaje. 

Dacă nu știați despre această serie de cărți vă puteți interesa aici:

Ember este povestea lui Max Valentin, un adolescent cu abilitati secrete...Viața lui se învârte în jurul muzicii și dragostea pe care o poartă pentru ea. Când tatăl său moare, el caută răspunsuri cu ultima rudă rămasă în viaţă, fratele tatălui său, Frank. Unchiul său Frank trăiește pe Insula Maui, unde,  cu nerăbdare îl ia pe Max.
Max învață că videcarea rănilor din trecut va fi mult mai dificilă decât ar fi crezut. Două complicații majore îl vor tenta și bântui în timp ce încearcă să-și înțeleagă abilitățile.
Prima tentație vine sub forma unei fete misterioase. Asia Lyn Michaels este bogată, răsfățată, furioasă și frumoasă. Întâlnirea celor doi pe plajă duce la schimbarea celor doi pe vecie. Max o salvează, iar ea îi află secretul. Din acel moment ei sunt îngrijorați, indiferent de cât de mult ar nega. A doua tentație va testa sufletul lui Max. Smantha Ann Summers este dulce, deșteaptă, încrezătoare. Ea îl va ajuta pe Max să zâmbească din nou și poate chiar să-i vindece trecutul plin de greșeli. Ea poate fi sufletul lui pereche și Max va lupta cu toată ființa lui. Temperamentul lui Max și nehotărârea în privința fetelor îi vor aduce evenimente, care îl va costa scump. Va testa limitele puterilor lui și noua relație cu unchiul său. Va obține iubire intensă și va pierde alta.

Un mic concurs ! 
Puteți câștiga unul din cele trei cartonașe mari semnate de autor, dacă lăsați un comentariu în care vă exprimați  părerea despre  acestă serie.

@Carti Alese

Comentarii

  1. din descriere pare o serie interesanta, emotionanta si plina de mister. merita citita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru cei care vor sa citeasca o poveste de dragoste mai incalcita imbinata cu mult supranatural, cu siguranta o recomand. :)

    Ps: Am vrut doar sa imi zic parerea. Nu particip la concurs. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate am auzit despre carte este buna,acum astept si eu poate o sa o citesc candva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi se pare mie sau cartea o sa apara si la noi curand?

      Ștergere
    2. :)) Se lucreaza la asta. Depinde de cat de multi o voteaza.

      Ștergere
    3. Intra la mine la recenzia Downpour si vezi ca la inceput e un banner care te duce la blogul in cauza. trebuie sa fie acolo aia de votare.

      Ștergere
  4. si eu am auzit numai laude de bine despre ea:D Iar coperta mi se pare magnific de superba:x mi-as dori sa apara si la noi cat de curand!!!poate la editura epica..ca in ultimul timp ne suprinde din ce in ce mai mult si mia placut:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi palce coperta e simpla, nu prea incarcata

      Ștergere
    2. Nu stiu ce sa zic. Epica pare deocamdata concentrata pe non-fantasy, dar ar fi placut sa vedem si genul asta de carti.

      Ștergere
    3. cred ca, adica sunt sigura ca in timp se vor axa si pe fantasy pentru a-si atrage mai multi cititori

      Ștergere
    4. Probabil pe viitor, dar deja avem Leda care publica mai mult fantasy. :)

      Ștergere
    5. Noroc cu leda. in opinia mea ea e cea mai tare la momentul actual

      Ștergere
    6. Exact.Chiar as avea parte de o bucurie enorma daca asa afla ca seria ar ajunge si al noi in tara.Dar sunt sigura ca edituriile vor lua in seama toata munca depusa de bloggari si o sa ia masuri;)

      Ștergere
    7. speram sa ne ia in seama. sunt multe carti pe care ni le-am dori aici

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Da, dar este inca in curs. A ajuns abia la cartea 2 din 5 sau 6. Nu mai tin bine minte.

      Ștergere
    2. a deci vad ca are deja un numar stabilit de volume

      Ștergere
    3. Da, tin minte ca l-am intrebat eu intr-o zi, dar nu mai stiu exact numarul exact de volume.

      Ștergere
    4. se poate si cum a facut sara shepard sa zica, ca scoate 5-6 si uite acum e la a 12-a carte si inca nu se opreste di micutele mincinoase

      Ștergere
    5. Micutele Mincinoase mi se pare o serie geniala,chiar daca are atatea volume.Sunt curioasa daca toate volumele seriei acestea o sa ne tina la fel de mult in priza precum Mm..

      Ștergere
    6. da si eu ma bucur ca sunt multe am citit primele 3 volume si mi-au placut enorm

      Ștergere
    7. Madison m-a asigurat ca atatea are. Nu cred ca o sa scrie mai multe in seria Ember pentru ca mai are una in curs, iar aceea o sa fie ceva mai lunga.

      Ștergere
    8. uuu interesant ca ne aduce o serie noua mult succes ii urez

      Ștergere
  6. wow.....e foarte faina. Mai ales coperata! Imi place deoarece pare si plina de intriga si mister....imi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie.Coperta zice atat de putine...si in acelasi timp asa de multe!E ciudat de frumoasa!

      Ștergere
    2. e cu adevarat deosebita. are acel ceva

      Ștergere
  7. Sper sa apuc sa citesc si eu seria... Dar prefer sa o citesc in romana chiar daca trebuie sa mai astept :) In fond, coperta imi place foarte mult :X o ador, chiar. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi ma descurc la cititul in engleza,prefer sa citesc cartile in romana,intelegandu-le mult mai bine asa.Acum chiar imi doresc sa citesc cartea!Prea multe pareri bune:3

      Ștergere
    2. si eu prefer lectura in limba romana desi nu am probleme in engleza

      Ștergere
  8. Seria pare O.K. din moment ce se spune ca promoveaza un "stil" nou in fantasy, dar multi dintre noi, o asteptam sa apara pe rafturile librariilor noastre, pentru a ne bucura de ea... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-as sfatui sa incercati sa votati seria pentru publicare si la noi. Acest blog tour a fost facut cu gandul de a promova cartile in Romania si de a convinge macar o editura sa o publice. :)

      Ștergere
  9. Sper sa apara si la noi aceasta carte pentru ca imi doresc foarte mult s-o citesc. Imi place la nebunie coperta ei, iar despre poveste nu mai vorbesc :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place mult seria de cand am vazut-o prima data.Cred ca e diferita de ce am mai vazut si asta e de bine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi