Treceți la conținutul principal

Concurs cu voturi! Vrea cineva?

Am reorganizat concursul, pentru că la ultimul concurs, câștigătorii nu au trimis datele!
Lasă un comentariu PÂNĂ PE 30 NOIEMBRIE, care să cuprindă numele tău complet și o prezentare a unei cărți (prezentarea să fie originală -să nu fie copiată- și nu vreau decât între 5-10 rânduri). După data de 30, pe blog, în coloana din dreapta veți găsi o aplicație cu toate persoanele participante, iar vizitatorii trebuie să VOTEZE. Cine are multe, multe voturi EDITURA LEDA și CORINT JUNIOR îi premiază!

PREMIUL I

PREMIUL II

SUCCES! (:
@Carti Alese

Comentarii

  1. Eu nu particip la concursuri cu voturi. Toata lumea o sa-si cheme prietenii sa voteze si o sa fie o vanatoare de voturi mai mult decat o distractie :)

    Dar bafta celor care vor participa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da exact nici eu nu cred ca ma bag pentru ca la ultimul concurs cu voturi compunerea mea a avut 4-5 comuri pentru ca nu mi-am chemat prietenii si celalalte cate 10 comentarii

      Ștergere
    2. Nu a fost pe blogul acesta concursul mentionat de tine. (: Eu, dacă organizez concursuri de creație, eu aleg și câștigătorii.

      Ștergere
  2. Eu ma inscriu. Fara sa-mi chem prietenii. Daca e sa castig, castig!

    Numele meu este Ifrim Maria-Ruxandra

    Prezentare Divergent de Veronica Roth:
    Cartea Divergent evidentiaza foarte bine lumea noastra de acum, cu niste termeni mai "fantastici". Acolo lumea era impartita in 5 factiuni: Eruditie, Abnegatie,Neinfricare, Candoare si Prietenie dar, existau oameni care in incadrau in mai multe factiuni, acestia se numeau Divergenti. Tris, o tara nascuta in abnegatie afla ca este divergenta, incearca sa tina totul ascuns. Are loc si o poveste de dragoste intre Tris si Four (unul dintre indrumatorii examenului). Pe parcursul paginilor actiunea se desfasoara ca fulgerul. Au loc rasturnari de situatii neasteptate. Finalul este...ei bine, vag, dar cartea merita citita!

    (Scuze ca nu m-am incadrat in 4-5 randuri, am scurtat-o cat de mult am putut..)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stan Daniela

    Prezentarea aparține seriei "Dispozitive infernale", mai precis "Îngerul mecanic" de Cassandra Claire:

    Acțiunea se desfășoară în Londra victoriana, unde tânăra Tessa Grey ajunge la puțin după ce a primit o scrisoare care o înștiința ca fratele ei o vrea aproape,fiind singura lui ruda în viata.Ea este răpită de surorile întunecare și sechestrată în speranța ca aceasta își va recunoaște adevărata natura.Cand Will Herondale împreună cu vânătorii de umbre o salvează din mâinile surorilor și a mai marelui lor șef,Magistrul,Tessa se trezește prinsă în rezolvarea cazului în care fratele ei este dispărut iar Magistrul o vânează..iar totul se complica când își da seama ca îl îndrăgește atât pe Will cat și pe Jem.Chiar dacă ațele sunt. încâlcite,rând pe rând se vor descurca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma inscriu fara sa apelez la ajutoare petnru ca nu mi se pare corect.

    Otel Cristina

    Cartea Chimie Perfecta

    Cartea Chimie Perfecta face parte dintr-o trilologie savuroasa pe care o veti degusta incetul cu incetul si ii veti simti gustul dulce-acrisor fara sa sa saturati o clipa.
    Primul volum are in vedere evolutia a doua personaje Birttany si Alex Fuentes. Scopul este acela de a le descoperi demonii lautrici, dar si partile bune care ii caracterizeaza si ii diferentiaza in acelasi timp. Personajele in anititeza dau culoarea cartii, ele sunt sarea si piperul.
    Astel ca, in prima zi de a clasei a 12-a Britt e fortata sa fie partenera de laborator cu Alex, un baiat latino-american care face parte dintr-o banda de traficanti. Niciunul nu banuieste adevarul din spatele personalitatilor pe care si le-au creat de-a lungul timpul, dar pe masura ce se intalnesc si se cunosc mai bine descopera ca au lucruri in comun. Povestea decurge intr-un mod tumultuos din cauza pariului facut de Alex, din cauza seful traficantilor; totul se sfarseste intr-un mod inedit...trebuie sa cititi ca sa aflati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ma voi inscrie, tot fara ajutor :D

    Husaru Simona

    Cartea: Hex Hall

    Pentru fanii cartilor cu vrajitoare, Hex Hall este o buna recomandare. Chiar daca nu este o lectura de nota 10, peripetiile protagonistei te tin in suspans.
    Sophie este o adolescenta care in urma unei vraji nereusite ajunge la o scoala specifica celor asemenea ei (caci ea este o vrajitoare!). Acolo, ea reuseste sa isi faca o prietena...vampir, dar este inconjurata si de dusmani. Care sunt inamicii ei principali, puteti afla doar citind cartea. Intorsaturi de situatie ce te fac sa ramai cu semne de intrebare au loc de-abia in a doua jumatate a cartii, jumatate care este cea mai interesanta si alerta ( prin comparatie cu primele pagini ale cartii). Stilul autoarei este un pic copilaresc la inceput insa, pe parcurs, actiunea evolueaza, devenind mai elaborata. Momentele amuzante sunt si ele nelipsite iar in sufletul protagonistei se naste si un sentiment de iubire penttu cineva! O serie de secrete sunt dezvaluite, surprinzandu-te uneori.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Da, nici eu nu cer ajutor, nu am timp si nici energia necesara sa ma apuc sa imi sun prietenii sa ma ajute sa trisez.

    Monica V.

    Sunt doua serii din Romania dupa care am fost si inca sunt innebunita si nu stiu sigur pe care sa o prezint asa ca brb cat dau cu banul.
    *
    *
    *
    Back...the winner is Academia Vampirilor (cealalta este Fortele Raului Absolut)

    ACADEMIA VAMPIRILOR

    Academia Vampirilor este prima serie cu vampiri care mi-a placut la nebunie, in primul rand pentru ca nu se axeaza doar pe o poveste de dragoste, este mult mai mult. Pune mare pret pe prietenie si pe sacrificiu.

    Richelle Mead a facut o treaba fantastica in reinventa mitul vampirilui asa ca in Academia Vampirilor, aveam dupa cum se subintelege, o scoala speciala pentru dhampiri (pe jumatate oameni) si moroi (vampiri vii). In aceasta serie exista o lume intreaga ce exista in umbre, fara ca oamenii sa stie, cu ierarhii bine stabilite, cu gardieni si regalitate.

    Si cum nu poate exista un roman fanatasy frara baietii rai, in afara academiei exista si o rasa de vampiri nemuritori, strigoi, ce se apropie cel mai mult de descrierea vampirilui clasic: ucigas cu sange rece ce ucide pentru a se hrani.

    Seria chiar merita, este plina de magie si creaturi supranaturale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rofel Carla-Andrada
    Multumim pentru concurs!!

    Seria despre care voi vorbi este "Eve" de Anna Carei.Am ales sa vorbesc despre ea deoarece este una dintre serile mele preferate pe langa multe altele ca si "Dispozitive infernale", "Divergent", "Jocurile Foamei" etc.
    Cred intr-un fel ca seria "Eve" este speciala pentru mine deoarece personajul principa, Eve, are un caracter foarte asemanator cu el meu.Adica o fata timida, dar totusi luptatoare pentru ceea ce isi doreste.O fata care ii e frica sa iubesca si care greu sa increde in unele persoane.
    Eve a ramas orfana dupa ce mama ei a murit de molima.O boala care a facut ravagi.Aceasta invata la o scoala unde urmeasa sa o absolve.Ea afla un mare secret in legatura cu fetele absolvente si se gandeste sa evadeze.Trece prin multe aventuri incercand sa nu o prinda soldatii.
    Inca de la bun inceput seria aceasta m-a atras deoarece a avut un inceput alert si a stiut cum sa ma captiveze.Pot spune ca pe tot parcursul primei carti am fost mereu cu sufletul la gura,iar le sfarsit pur si simplu nu mai stiam ce sa zic ramasesem cu totul socata cand am vazut ca va pleca Caleb.Eram gen " teee rooog nu fa astaa,mergi si tu cu el".Pur si simplu traiam cartea.
    Despre cel de-al doilea volum chiar nu mai am ce sa zic.Citeam cu sufletul la gura fiecare rand.Despre final chiar nu mai am ce zice, nici aici:)).Cred ca autoarea isi bate joc de noi:)).Adica nu stiu..Pentru cei care nu ai citit volumul doi nu vreau sa dau spoilere.Dar totusi..chiar asa final.Ti se rupe iniima!!

    Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume: Bunduc Caudia
    Cartea de care vă voi vorbi este,,Blestemul din Swoon" de Nina Malkin. M-am atașat de această carte imediat cum am întâlnit-o pe internet. Mi se pare că are personalitate diferite și interesante, foarte plăcute, faţă de celelalte cărţi.. Cu siguranță este o carte deosebită.

    De ce ,,Blestemul din Swoon" de Nina Malkin? Deoarece mi se pare o carte ,,educată’’, emană rafinament și o stare de liniște , cu toate că numai pace nu aduce ea cu sinea ei. Totuși, nu e o carte tipică cu subiect malefic, care nu e agreată de obicei. Este o carte cu un subiect bine întemeiat şi convingător, povestea incredibil de tristă se reflectă și asupra personajelor. Pe mine m-a emoționat teribil subiectul cărţii și m-am atașat de el. Cartea posedă un sarcasm aparte, care smulge zâmbete adesea, e incredibil de frumosă .Cum să nu-ți fie dragă?
    Îmi place modul cum interacționează personajele principale, între ele e o chimie evidentă. Dice e optimismul întruchipat, e o plăcere să citești cartea, fiind din perspectiva ei. Meditațiile și frământările ei interioare sunt savuroase, datorită ironiei ei și comparațiilor amuzante. Are parte de o iubire imposibilă, e trădată, dar asta nu o împiedică să fie pozitivă și puternică , să înfrunte orice.
    Wow! Încă mă gândesc la tot ce a trezit în mine această carte . M-a cucerit de când am văzut-o prima data.
    ”Tot ce crezi că știi despre fantome e greșit. Greșit sută la sută. În fața mea nu era nici o transparență ectoplasmatică și nici vreo fantomă ce bântuie înfășurată într-un cearșaf de bumbac. Părea..reală. Însă a vedea nu înseamnă a crede. A simți, da. Și am simțit-o. Acele mâini dure, bătătorite, cu degete lungi, cu o forță ascunsă, care se țineau de ale mele de parcă viața sa – sau ceva asemănător – depindea de ele. Am simțit în sânge fiorul atingerii sale.”
    Ador această carte şi v-o recomand cu cea maimare placere!chiar dacă pe unele siteuri s-a scris despre ea că nu emană nimic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gheorghiev Alexandra Ioana

    Sunt o mare amatoare a povestilor de dragoste fantezie sau fantasy asa ca decand am auzit de Ingerul Noptii de Becca Fitzpatrick m-am gandit sa-mi iau primul volum si sa incep sa o citesc….

    Inca din prima clipa cand am inceput sa citesc primul paragraf nu am mai vrut s-o las din mana….asa ca am sa incep cu o scurta recenzie despre aceasta carte:

    Actiunea se petrece la scoala la ora de biologie.Nora care statea impreuna in banca cu prietena ei cea mai buna Vee. Putea fi o zi oarecare din viaţa Norei, dar n-a fost asa.Este mutata in banca cu alt coleg Patch care se pare ca stia mai multe despre ea decat ea despre el.Dupa ce l-a cunoscut pe Patch,viata Norei se schimba radical. A fost atacată în timp ce era în maşină, iar oriunde se ducea din coincidenta dadea peste el,oriunde se afla ea. Oare Patch era cel care a atacat-o?Aceasta era nu totusi sigura pentru atacatorul purta o masca pe fata. Lucrurile se complică şi mai mult când Vee este atacata, sau cand fac cunostinţă cu Elliot şi Jules…Insa Nora a facut cercetarile si a gasit motivul pe Google.Aceasta afla ca Patch prinde aripi si este un inger cazut,iar pentru a-si recapata aripile trebuie sa salveze pe cineva de la moarte.Iar ce se va intampla cu Nora si ingerul ei cazut Patch veti afla singur mai departe citind-o.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu cred ca se poate castiga si fara prezenta prietenilor. Hai sa votam, totusi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare rau ca au fost si sunt persoane, care nu s-au inscris pentru ca nu au posibilitate sa castige.,,nu au prieteni"....era interesant sa le citim opiniile despre carti,pentru carti, nu ideea de prezentare pentru un concurs.Poate pe viitor, nu o sa mai aveti teama sa va prezentati ideile. E pacat! Aici, suntem oameni care citim cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai X_X Nu e vorba de voturi, cat este de dorinta de arata lumii cat de buna este o carte. Atat Chimie perfecta prezentata de Cristina, cat si AV prezentata de Michikit sunt doua serii pe care toata lumea le indrageste.

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci sa inteleg ca lumea vrea doar sa castige.
    Ei bine, trebuie sa recunosc ca si mie imi place sa castig dar cand scriu ceva, scriu pentru ca imi place.:)

    RăspundețiȘtergere
  15. deci,eu eram pe luna atunci de nu am vazut concursul asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi