Treceți la conținutul principal

Sfarsitul de Saptamana #34

Am terminat Fifty Shades of Grey de E.L.James și a meritat! Acum citesc Vrăjitor & Vrăjitoare de James Patterson și până acum sună foarte bine.

Astăzi trebuia să completez o leapșă de la Rătăcitor în lumea cărților, dar nu m-am descurcat extrem de bine.

O calitate a Irinei : După mine are multe călități, dar vă pot spune că una ar fi felul ei de a fi.
Un defect al ei:  Că e la sute de km de mine ( chiar nu știu ce să spun :) )
O calitate a Oanei și un defect : din păcate nu am avut ocazia să ne cunoaștem așa de bine, dar pot să trec defect- distanța de la Dunăre-Moldova :)).
Blogul vostru e diferit (in a good way) față de multe alte bloguri care a apărut în aceeași perioadă. Deci merită vizitat ! 

Acum să trecem la altceva, la un nouă temă, dacă îmi permiteți
Despre mine...
Eu sunt moldovean și sunt mândru de asta. Am apărut și eu în lumea blogurilor prin 2009 bănuiesc, când am găsit un site Știri Twilight.(primul blog de știri din România). Am uitat să menționez că sunt un twi-hard?
Pe acel blog am găsit persoane deosebite, acum sunt cei mai buni prieteni ai mei. 
Primele mele bloguri au fost destinate fanficurilor pe care le-am scris (da am scris și eu d'astea) apoi m-am gândit să îmi fac un nou blog pentru serialul meu favorit Mesaje de dincolo, care a prins la public și văd că încă este vizitat. A urmat anul 2010, an în care am deschis acest blog Cărți Alese și vreau să-i mulțumesc  fanului meu #1 (Mariana #1) pentru sprijin. În 2009 am tot auzit că  la noi o să apară seria Jurnalele Vampirilor ( pe atunci știam de serial) și că va fi publicată la editura Leda de care nu știam nimic pe atunci, dar noroc de Ștefi care mi-a spus de Seria Vampirii Sudului (te iubesc S!). Au început să apară aceste cărți pe care pur și simplu le ador. Îmi aduc aminte cum strângeam bani ca să-mi iau cărțile parcă scoase din cuptor de la Leda, un lucru bun față de alte edituri care scot continuările la 1-2 ani. A venit toamna, când am creat acest blog pentru a împărtăși lumii știri/apariții despre cărți, dar bomba bombelor a fost când am primit sponsorizare de la Editura Leda, acest lucru a fost ceva sacru pentru mine și nu le pot mulțumi cât de mult a contat acest lucru (încă îmi amintesc cărțile primite Vampirii din Morganville 1&2, Sânge Albastru, Setul cu cele 4 volume Jurnalele Vampirilor -primele mele concursuri organizate aici...).
Unde voiam să ajung...am creat acest blog din plăcere, am ajuns să țin la munca depusă aici și nu vă pot spune câte ore am stat sau nopți ca să-mi creez un banner sau să modific ceva.
Dar acum toată lumea își face blog pentru a primi sponsorizare, organizează concursuri și postează nenumărate comentarii cu linkuri -pentru ași face publicitate. Asta mă deranjează, pentru că eu nu am băgat pe gât un link sau ceva nimănui. Unii bloggeri preferă să înșele alte persoane, promițându-le cărți dacă le face un banner pentru blog sau nu trimit cărțile câștigătorilor. Da, se mai întâmplă chestii din astea, dar sunt și bloggeri serioși care se dedică blogului și sunt  corecți.
Acum înapoi la secțiunea despre mine... Sunt o persoană sociabilă, crazy (când mă apucă și uneori trebuie), sunt un sangvinic get-beget, știu să țin un secret și  iubesc și urăsc până la moarte.
Un defect al meu ar fi că mă atașez mult prea mult de persoane și că încrederea mea este mult prea mare. Toată lumea spune că nu trebuie să te închizi în tine, eu nu mă închid de fiecare dată, dar când mă întrebi "Ce fac?" îți spun garantat "bine" pentru că nu vreau să îți împărtășesc aceleași sentimente neplăcute/ triste ,dacă le am. În ziua de azi poți avea încredere în puține persoane din păcate, tu poți să spui ceva personal cuiva și apoi acea persoană spune mai departe fără nicio ezitare.
Dacă aș renunța la acest blog?
Mulți s-ar bucura dacă aș renunța pentru că au încă o șansă la o sponsorizare sau pur și simplu nu mă înghit, dar eu CLAR nu aș renunța pentru că asta e tot ce mi-am dorit, să postez ceva care să fie urmărit, apreciat.
La rândul meu am ajuns să postez pe Blogul Știri Twilight, care înseamnă mult pentru mine dacă mă gândesc la amintiri.
Sper că nu v-am plictisit și dacă ați citit tot vă mulțumesc, sunteți cu adevărat un urmăritor Cărți Alese.
PS: Totuși nu aveam o pagină Despre mine pe blog, acum o să am
Mulțumesc Mariana, Stefi ( aș scrie un roman with our memories), Alma (mulțumesc că mi-ai zis de Hush Hush și Fallen și toate ...știi tu.. șșș că ne ascultă C.I.A-ul!), Opry, Livia, Ale, Oana Eve & Dragana, Shauki (modelul meu în viață :)) ) toți frații și surorile mele din blogosferă  și celor care îmi vizitează blogul.

O melodie, extraordinară . O melodie cu adevărat românească..
Un sfârșit de săptămână fain vă doresc!
@Carti Alese

Comentarii

  1. mi-a placut mult confesiunea ta, mi-a placut tot ce ai scris, ideile tale, memoriile tale..si sper sa-ti citesc blogul multi ani de-acum in colo(cand vom fi bunici, hi, hi
    )

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer eu nu ştiu de ce se mai obosesc unii să-şi facă blog dacă tot ce caută e sponsorizare. Un blog îl faci de plăcere nu pentru că vrei să obţii ceva de pe urma lui, cel puţin eu aşa consider.
    Ştiu blogul! Vai cât mai stăteam cu ochii pe el ca să văd ce mai e nou. Ştiu că blogul acela era foarte urmărit şi chiar acolo am primit o sugestie pentru a-mi continua unul din ficuri. Ai scris şi tu? Ce tare! Vreau să văd şi eu odată ce ai scris, poate pui pe blog ;;) Aşa de dragul amintirilor.
    E bine să vezi când munca îţi e apreciată :D

    Apropo de final de săptămână, când am văzut postul mă gândeam: "Ce final de săptămână?" Am şi uitat că e vineri şi se termină prima săptămână e vacanţă, e clar că nu stau bine cu orientarea, am început să uit în ce zi a săptămânii suntem :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă speriam că am postat prea devreme! :))
      Da, trece timpul ăsta așa de repede.

      Ștergere
  3. Oh , Clau . Merci ca m-ai bagat si pe mine acolo printre randurile si amintirile tale .
    Ce pot sa iti mai spun ? :))
    Love you . Always . :*
    I'll see you on Monday , boss ! :> =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut foarte mult descrierea ta.. iar blogul asta este unul dintre preferatele mele. Nu am ce sa spun. :)
    Sper sa postezi o recenzie de la Vrajitor si Vrajitoare. E una din cartile pe care mi-as dori foarte mult sa o citesc in aceasta vara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca scrii foarte frumos! Good luck:D!

    RăspundețiȘtergere
  6. Confesiuni? Acu, la varsta asta? E putin cam devreme, dar, chestia cu pagina ,,despre mine...." zic eu ca este ok. Keep going!

    RăspundețiȘtergere
  7. @adryacola. Fireste ca scrie frumos....Claudiu scrie-ah, scria!- Apus de vara...Eu il stiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca ai facut un astfel de post!Si cum spune toata lumea, chiar ai talent! Weekend placut tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Claudiu, chiar nu ai pentru ce sa imi multumesti! La ce sunt buni prietenii?

    RăspundețiȘtergere
  10. wow, blogul tau merita citit claudiu, ai facut multe inainte ca blogosfera se fie invadata, cred ca asta s[une multe

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie mi se pare blogul tau, unul dintre cele mai bune! Continua tot asa si o sa vezi ca o sa dai de succes fara sa-ti dai seama!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acuma stiu si eu mai multe lucruri despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  13. PAri o persoana de treaba.Si eu sunt o moldoveanca din Bacau.Dar m-am mutat in Sf Gheorghe:))

    RăspundețiȘtergere
  14. E foarte bine sa nu renunti la blog :)
    Indiferent de ce zic altii, trebuie sa faci ce iti place, mai ales daca nu e ceva rau:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi