Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/05/2012

Film: 21 jump street Recenzie

Jenko (Channing Tatum) și Schmidt(Jonah Hill) au fost colegi de liceu, doar că atunci nu se înțelegeau pentru că unul era popular iar celălalt...nepopular.După șapte ani aceștia se regăsesc la Academia de poliție și devin prieteni buni, ajutându-se reciproc. Se așteptau la multă acțiune când aveau să profeseze, dar nu s-au gândit niciodată că o să ajungă iar la liceu.
Pentru că sunt niște polițiști stângaci, aceștia trebuie să participe la un program sub acoperire- operațiunea Jump Street. Cei doi vor lucra sub acoperire ca liceeni pentru a afla cine produce/furnizează noile droguri  în școală și a opri consumul lor.
De ce au fost aleși? "Pentru că păreți tineri și aveți feță de Miley Cyrus și Justin Bieber "
Regulile operațiunii sunt: "Stați în școală și nu fiți exmatriculați, iar relațiile cu elevele sau profesoarele sunt interzise!"
Cine ar fi crezut că rolurile se pot inversa? Cel care era popular în liceu acum nu mai era, iar cel de care se făcea râs acum devine cel mai popular. Jenko are probleme cu Chimia, iar pe Schmidth îl place toată lumea. La început aceștia trebuie să se infiltreze printre liceeni, apoi sunt puși să testeze drogul, ajungând să dea o petrecere infernala la ei acasă, unde situația scapă de sub control.
O să afle cine e furnizorul? Se vor da de gol?
Un film incredibil de haios. Un film perfect de văzut cu prietenii, o comedie neașteptat de bună, care m-a impresionat când am văzut că joacă și Johnny Depp. Ceilalți actori au fost hilari, au jucat foarte bine (Channing Tatum, Jonah Hill) și nu mă așteptam ca furnizorul să fie acea persoană. Un film care vă aduce aminte de liceu, de amintiri și multe altele!
TRAILER

@Carti Alese

8 comentarii:

 1. inca de cand a aparut in cinema voiam sa-l vad,dar nu am avut timp:)
  ce imi plac actorii.
  cred ca il caut pe internet,sa-l vad online ca sa rad putin;;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Cât de tare e trailerul. Tipii îmia duc aminte de poliţiştii din academia de poliţie, de fapt tot filmul aduce puţin a acdemia de poliţie prin faptul că implică uneori nişte poliţişti mai... hmm nepricepuţi ca să spun aşa, cărora li se dă o misiune mai mare pe care s-ar putea să nu ducă la bun sfârşit şi oricum se fac de râs de multe ori. Ce e tare e că cei doi au făcut schimb de roluri :)) Ce nu e prea credibil e că se pot integra ca liceeni pentru că mie îmi par cam bătrâni şi se observă destul de bine, dar na, dacă sunt actori buni nu va fi aşa o mare problemă.

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci cu prima ocazie adun toata familia si ii pun la film. Pare prea tare ca sa ma uit singura.

  RăspundețiȘtergere
 4. am avut și eu intenția acum ceva timp sa vizionez acest film,dar cupa ce am văzut trailerul am preferat sa nu...nu ma atrage în mod special;))
  nu zic ca filmul de prost doar ca nu e pe gustul meu :D

  RăspundețiȘtergere
 5. daca este comedia clar va fi si pe lista mea de vizionare, de ceva timp vreau sa gasesc o comedie buna

  RăspundețiȘtergere
 6. nu am mai vazut de mult timp un film de genul asta.dupa sesiune ma rasfat!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate