Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/06/2012

Disparuti de Michael Grant -Editura Rao

Marea surpriză a Editurii Rao la BOOKFEST! Cu toții știam de apariția cărții Șovăire, dar de apariția acestei cărți... păi nu.

Cât ai clipi din ochi, toată lumea a dispărut. Dispăruţi. Toţi, cu excepţia tinerilor. Au rămas fără nici un adult. Fără profesori, poliţişti, doctori, părinţi. Şi tot aşa de brusc dispar şi telefoanele, internetul, televiziunea. Fără nici o posibilitate de a căuta ajutor. Şi fără vreo şansă de a afla ce se întâmplă. Foametea ameninţă. Începe domnia sălbaticilor. O creatură sinistră pândeşte din umbră. Animalele devin mutante. Iar adolescenţii se schimbă şi ei, le apar talente noi, puteri inimaginabile, periculoase, mortale, care sporesc din zi în zi. Este o lume nouă şi înspăimântătoare. Se aleg tabere, se pregăteşte o luptă. Cei puternici împotriva celor slabi. Iar timpul se scurge inexorabil: de ziua ta, dispari, la fel ca toţi ceilalţi.


@Carti Alese

8 comentarii:

 1. suna foarte bine,chiar vreau sa o citesc:)
  si coperta e draguta:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Super tare! Adică chiar sună bine, deşi la partea cu lupta pentru mâncare aduce a The Hunger Games, dar nu foarte mult. Îmi place că odată cu dispariţia adulţilor s-a dus şi televiziune, netul şi alte lucruri ca astea, acum doar cei care pot într-adevăr să se descurce vor supravieţuit, aşa mai scapă omenirea de tot felul de leneşi care nu fac nimic şi toată ziua stau în faaţ calculatorului.
  Cred că este interesantă cartea. :-?

  RăspundețiȘtergere
 3. WOW ! Chiar nu stiam de existenta cartii! Cu siguranta o voi citi! Suna super!

  RăspundețiȘtergere
 4. mi se pare interesanta..vreau sa o citesc:)

  RăspundețiȘtergere
 5. visul si cosmarul copiilor sa scape de adulti, sa fie liberi, dar in acelasi timp sa piarda si protectia [pe care acestia le-o ofera

  RăspundețiȘtergere
 6. Am mai vazut-o si eu pe alte blog-uri. Pare chiar interesanta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Pe asta vreau sa o comand...Mi-a placut de prima data de cand am vazut-o

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate