Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/12/2012

Reduceri la Nemira : Stephen King 45% reducere

13 comentarii:

 1. Este destul de buna aceasta promotie. Pana acum nu am citit carti scrise de acest autor. Posterul promotiei e cam ciudat. :-? Clovnul ala... Si ce inel are:)))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Clovnul are rolul lui Elena. Face trimitere la romanul Orasul bantuIT, unul din cele mai cunoscute romane scrise de el.

   Ștergere
  2. Ma scuzati, chiar nu am stiut:(

   Ștergere
 2. E buna reducerea, dar eu nu ma dau in vat dupa S.K. E buna pentru cei care vor sa cumpere ceva

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt decacord cu tine ;)) eu buna,dar doar pentru cei cărora le place sa citească S.K

   Ștergere
 3. Chiar îmi plac promoţiile de la nemira, deşi nu mă dau în vânt dup Stephen King ştiu cât de bune sunt cărţile lui, dar majoritatea le poţi găsi la bibliotecă şi dacă nu eşti super fan nu prea e tentant. Oricum sunt şi alte oferte cum ar fi al Jocurrile foamei :-" tot 45%

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma uit la poza si cred ca imi e frica de clovni :)). Din pacate nu am nici eu vreo carte de SK in biblioteca personala, dar am citit de la biblioteca din oras. Este un autor foarte bun. (^^)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu le-am citit tot de la bibloteca si imi cam pare rau ca nu le am acasa ... Clovnul ala chiar te baga in sperieti :))

   Ștergere
 5. Omul asta a scris numai despre SPAIMA.Numai....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, dar trebuie să recunoaştem că scrie foarte bine despre spaimă, e ceva ce-i iese bine. :))

   Ștergere
  2. Da chiar scrie foarte bine despre spaima :)) de fiecare data cartile lui reusesc sa ma lase masca si sa imi trimita un fior de spaima .

   Ștergere
 6. apropo de clovn ,,La 6 ani, juca deja in filme, in One Life to Live, iar la 14 ani a obtinut un rol important in The NeverEnding Story II: The Next Chapter, iar in 1990 a jucat in rolul pustiului terorizat de clovnul malefic din It, inspirat de romanul lui Stephen King." Este raspunsul la intrebarea :,,Cine a FOST Jonathan Brandis?"

  RăspundețiȘtergere
 7. daca romanele dl King sunt la fel de inspaimantatoare ca si poza cu dragutul clovn, spun pas, imi place sa dorm noaptea nu sa ma sperii de orice zgomot

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate