Treceți la conținutul principal

Un roman in Miniseria Titanic

Dragoș Bucur joacă în noua miniserie americană ”Titanic”


Postul american de televiziune ABC va începe în 14 aprilie să difuzeze miniseria ”Titanic” din distribuția căreia face parte și actorul român Dragoș Bucur. Miniseria are patru episoade, dintre care primele trei vor fi difuzate în SUA în 14 aprilie, de la ora 20:00 la ora 23:00, iar al patrulea va fi difuzat în 15 aprilie, când se vor împlini 100 de ani de la scufundarea Titanicului.
Dragoș Bucur (”Marfa și banii”, ”Hârtia va fi albastră”, ”Boogie”)  a filmat pentru miniserie la Budapesta, anul trecut, alături de o distribuție ce îi include pe Geraldine Somerville(“Harry Potter”) şi Perdita Weeks(“The Tudors”). Platoul de filmare din Ungaria a fost imens, o parte din vapor fiind reconstruită. Scenariul a fost scris de Julian Fellowes (“Gosford Park”, “Downton Abbey”), ceea ce face ca noua miniserie să fie asociată cu multi-premiata producție “Downton Abbey“. ”Mișcarea inovatoare, dar nu complet de succes a scenaristului Julian Fellowes e aceea că îi face pe spectatori să vadă cum vaporul începe să se scufunde la sfârșitul fiecărui episod, cu povestea fiind spusă din punctul de vedere al diferitelor personaje. Cei care supraviețuiesc tragediei nu sunt dezvăluiți decât în ultima parte a miniseriei”, notează recenzia din The Guardian, unde e adăugat faptul că această metodă e câteodată foarte confuză pentru spectator.
Perspectivele diferite sunt cele ale claselor sociale diferite, căci la fiecare nivel al vaporului sunt cazați oameni cu venituri și statut similare. Producătorii au subliniat pentru The Guardian că miniseria e foarte diferită de celebra ecranizare a lui James Cameron, cu Kate Winslet și Leonardo DiCaprio în rolurile principale. ”Încă de la început am decis că vom face o versiune foarte diferită a poveștii Titanicului și, cu toate că îi suntem foarte recunoscători lui Cameronfiindcă a dezvoltat tehnologia care ne-a permis să lucrăm, noi urma să facem un produs paralel cu al lui. Miniseria pune accentul pe toți acești oameni foarte, foarte diferiți între ei, dar care vor avea de înfruntat același dezastru și de aceea, brusc, devin uniți”, a spus Fellowes.
O miniserie cu scufundarea Titanicului a mai fost realizată în 1996 și a avut premiera la postul tv CBS. Acea miniserie, regizată de Robert Lieberman, cu actorii Peter Gallagher, George C. Scott, Catherine Zeta-Jones, Eva Marie Saint, Tim Curry și Marilu Henner, a fost primul film care a arătat cum vaporul s-a rupt în două înainte de a se scufunda cu totul.
Actorul român Dragoș Bucur are tot mai multă vizibilitate internațională, după ce a fost selectat în 2010 printre cei mai buni 10 tineri actori europeni în programul Shooting Stars din cadrul Festivalului de Film de la Berlin, iar anul trecut a jucat în filmul “The Way Back“, regizat de Peter Weir, alături de Collin Farrell și Saoirse Ronan.
Îmi place ideea, abia aștept să văd și eu cele patru


 episoade! După Trailer, pare o miniserie reușită.


@Carti Alese

Comentarii

  1. http://casaderecenzii.blogspot.com/2012/03/concurs.html

    Organizez un concurs. Mi-ar parea bine daca ai participa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm , pare destul de interesant . :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ioana alexandra4 martie 2012 la 21:27

    imi place trailerul, desi nu sunt mare fana Titanic:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vezut filmul cand eram mai mica si mi-a placut. Daca va aparea si pe net atunci o sa arunc o privire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Americanii nu prea dau ,,pe sticla" mini serii fara succes. Deci, sunt sigura ca e bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare interesant.... cred ca il voi viziona, nustiu sigur depinde de cat timp liber voi avea, oricum filmul original este super, asa ca de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo lui daca a ajuns sa joace intr-un astfel de serial.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca ar trebui sa ne simtim mandrii ca am ajuns sa avem actori care sunt apreciati si valorati in strainatate.... asa ca din partea mea mult succes in continuare....

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place mult Dragos Bucur, cred ca o sa ma uit la serie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut ca a aparut acest serial, dar momentan nu l-am urmarit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi