Treceți la conținutul principal

Sfarsitul de Saptamana #19

Am organizat un nou concurs LEDA  aici (premiile sunt : Elixirul Vieții, Prințul Mecanic, Năluca și Năucul, Născută la miezul nopții).
Fetele de pe blogul Rătăcitori în lumea cărților au organizat un MEGA CONCURS, premiile sunt: Cartea Creatura de Nely Cab, semn de carte semnat si un poster.
Încă o gafă a televiziunii...
Ziua de 13 martie, ziua în care Mircea Eliade s-a născut, o personalitate importantă în literatura română, nici măcar n-a fost menționată la TV. :| (poker face).
Bine că Simona, T.....rașcă (whatever), a primit atâta atenție sau alte "vedete". Nu învinovățesc aceste "vedete", totuși producătorii sunt de vină. 
O doamnă profesoară m-a sfătuit să fac o scrisoare "tembeliziunii", în care să-mi exprim of-ul, dar am ales să scriu în această rubrică, chiar dacă cei de la Protv, Antenă ș.a.m.d, nu vor observa.
Vă place, în general, ce se promovează la televizor?
Lăsați un comentariu vă rog!


O melodie cu versuri extraordinare, transmite atâtea...
Cântată și live!
Un sfârșit de săptămână fain vă doresc!
@Carti Alese

Comentarii

  1. nu, nu-mi place deloc!! aproape ca nici nu ma mai uit la TV!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă îmi place? Logic că nu îmi place. Noi promovăm doar ..mă abţin..chestiile alea ce nu pot fi numite femei, drogaţii, hoţii, criminalii..De când nu am mai auzit ceva interesant la TV..În ultimul timp chiar nu mă mai uit, prefer să citesc anumite chestii pe diferite siteuri sau bloguri, lucruri din care putem învăţa ceva! Eh..asta-i România!

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudiu, avem o gramada de nulitati in tara asta...nu e de mirare ca televiziunile se bat pe ele. ,,Sa se dea mai putin la fiecare, sa ajunga la toata lumea"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am incetat sa ma mai uit la tv pentru ca nu am ce sa vad. In afara de cateva emisiuni care le urmaresc nu are ce ma captiva. Si sa nu zic ca unii colegi chiar se uita ciudat la mine legat de cum pot sta eu fara televizor. Adica gasesc chestii de zece ori mai interesante pe net si la radio.

    RăspundețiȘtergere
  5. apropo, nu ma mai uit la televizor, din august, anul trecut. Singura ,,scapare"este, de doua saptamani, emisiunea ,,Doamne de poveste" de pe Acasa TV, dumineca....il cunosc pe producator, pe Emil Cirjan care, mi-a spus ca dupa emisiunea cu Naarghita (parca va aud ,,cine naiba mai este si asta?")se indreapta catre Violeta Andrei, o foarte fumoasa actrita romanca- sotie de fost prim ministru- prigonita de-a dreptul de Ceausesti din cauza frumusetii ei. Si, am mai incercat din cand in cand ,,Romania, te iubesc!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm...nu prea ma mai uit la televizor de ceva timp.Si cred ca este usor sa explic de ce: pentru ca sunt numai prostii.Acum nu mai vezi ceva calumea.Daca am ajuns sa auzim injuraturi chiar si la televizor si sa auzim toata ziua despre scandalele altora.Singurele chestii la care te mai poti uita sunt desenele animate,despre care pot sa spun ca sunt chiar oribile fata de ce era inainte.Anyway nu mai poti vedea ceva educativ la tv.Totul este despre nu stiu ce vedeta „mega importanta” care a facut nu stiu ce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-mi place deloc. Numei fete dezbracate...potentiale dive

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce intrebare:)) clar nu imi place. Adica daca au ajuns sa promoveze in acest hal fara de hal prostia si incultura e foarte grav. E cave in gen : nothing to do here!

    RăspundețiȘtergere
  9. sincer, eu cand vad "vedete" de genul la tembelizor mut rapid canalul.Prefer sa ma uit toata ziua la disney channel decat sa le vad pe toate buzatele , siliconatele si botoxatele la tv.nu prea ma uit la emisiuni unde sunt invitate asemenea specimene.Mai mult ascult muzica, atat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu imi place deloc ce promoveaxa la televizor. Cel mai mult ma uit pe HBO sau pe canalle cu muzica.

    RăspundețiȘtergere
  11. sincer,de cand am inceput liceul am renuntat la tv.la inceput nu aveam timp,veneam la 9 acasa,dar,acum nu ma uit nici sa ma platesti.cand o vad pe Sanzi,Crudu,baba aia de face striptease,Tonciu si alte fraiere cu sanii mari si cutia craniana goala mi se intoarce stomacul pe dos.astea nici nu stiu cum sa utilizeze o carte.
    urmaresc un serial pe Kanald si ma uit la documentare sau filme vechi pe Mgm si inca un canal.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi