Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/09/2012

NĂLUCA ŞI NĂUCUL de Stacey Kade

E nașpa să mori...
NĂLUCA ŞI NĂUCUL, vol. 1 din seria  Năluca şi năucul de Stacey Kade
După o întâlnire mult prea „intimă” cu un autobuz, Alona Dare îşi schimbă statutul de Regină a Balului în… Regină a Morţilor.
Prinsă sub formă de fantomă în lumea viilor, aşteaptă cu nerăbdare, dar în zadar, lumina aceea orbitoare care să vină să o ia şi să o ducă în paradis – o plajă cu nisip alb, unde totul e gratis, de la un mojito fără alcool  până la o diversitate nesfârşită de pantofi.
Din păcate, la scurt timp după moartea ei, descoperă că de fapt lumea nu o plăcea chiar atât de mult pe cât crezuse, iar prietena sa cea mai bună se grăbise să îl consoleze pe iubitul ei într-un fel cât mai… palpabil şi mai public posibil! Şi ăsta e momentul în care Will Killian, un ratat ciudat care se poartă ca un fraier, o vede şi râde de ea. Will pare într-adevăr ciudat, dar cine n-ar fi la fel dacă ar putea să audă şi să vadă morţii tot timpul? Will a încercat mereu să-şi ascundă abilităţile, dar de data asta are de-a face cu o fantomă grozav de încăpăţânată şi obişnuită să obţină întotdeauna tot ce vrea. Şi, pentru că se pare că el e singurul care o poate ajuta pe Alona să ajungă în paradis, cei doi încheie un pact: în schimbul ajutorului lui, ea să-i fie călăuza-spirit în relaţiile lui cu fantomele şi să-l ajute să  reziste în confruntările cu directorul liceului, pentru ca în final să poată absolvi cu bine şi să plece departe, într-un loc unde nu există fantome şi psihiatri.
Şi astfel începe povestea lor, spusă într-un ritm alert şi amuzant, şi plină de situaţii neprevăzute, cu o poveste de dragoste „interzisă” şi chiar cu o doză mister. Will are umor, Alona o minte ascuţită şi o limbă încă şi mai ascuţită, ceea ce face un deliciu din dialogurile lor. Spusă din ambele perspective, cartea e minunat scrisă, într-un fel inteligent şi totodată emoţionant.
Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ul www.staceykade.com.
@Carti Alese

5 comentarii:

 1. chiar e nashpa sa mori....dar chestia cu asa zisa ,,intoarcere" e dragutza, nu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu prea ma dau in vant dupa chestiile cu fantome, insa acest volum pare simpatic si chiar daca nu ma prinde coperta imi place descrierea:)

  RăspundețiȘtergere
 3. ioana alexandra5 martie 2012, 19:55

  nici eu nu ma omor dupa coperta. si nici nu sunt mare fan al cartilor amuzante (prefer thrillerele). dar cartea asta pare ok

  RăspundețiȘtergere
 4. coperta e foarte draguta , insa cea de pe al treilea volum le intrece pe toate.

  RăspundețiȘtergere
 5. inca de cand am vazut prima data titlul si coperta mi-am dorit sa o citesc... I love it!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate