Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/09/2012

Bel-Ami

Bel-Ami, recenta ecranizare a celebrului roman semnat de Guy de Maupasant, una dintre capodoperele literaturii franceze şi universale, ne aduce în prim-plan un Robert Pattinson plin de dorinţă şi de pasiune.
Înainte să vezi filmul poţi citi cartea
Comandă acum cu 25% reducere până pe 2 martie 2012
Preţ vechi: 39,90 lei Preţ redus 25%: 29,93 lei

Folosindu-se de puterea sa de seducţie şi de inteligenţa ieşită din comun, George reuşeşte să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului.
Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu bărbaţii, ci soţiile şi amantele lor, prin patul lui George se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează mai mult sau mai puţin conştient ascendenţa.
După multe episoade în care George îşi seduce şi abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toţi prietenii săi, numai un gest nebunesc îl mai poate salva de sărăcie, dar în acelaşi timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.
@Carti Alese

6 comentarii:

 1. Cred ca o sa fie un film bun.... pe masura cartii :)

  RăspundețiȘtergere
 2. cartea a fost una foarte bună. sper ca şi filmul să fie cel puţin pe jumătate

  RăspundețiȘtergere
 3. Filmul? din nefericire, ma astept la Pattinson ca fiind un fals Duroy...nu stiu de ce, dar actorul nu se potriveste cu rolul.

  RăspundețiȘtergere
 4. N-am auzit de carte, insa ma bate gandul sa arunc o privire asupra filmului, desi nu ma incanta deloc actorul din rolul principal. Robert P. are o privire si o (non)expresivitate ce ma cucereste pe loc:)))

  RăspundețiȘtergere
 5. ioana alexandra5 martie 2012, 19:57

  nici mie nu-mi place de Pattinson (culmea, sunt fana Twilight!!)
  cartea as citi-o dar la film nu m-as uita:P

  RăspundețiȘtergere
 6. wow , cu greu l-am recunoscut pe Robert (era s scriu Edward) :))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate