Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

11/14/2011

Concurs Zori de Zi

 Cu ocazia Primierei filmului Zori de Zi : Partea I pe 18 Noiembrie, Editura Rao vă invită la un concurs special!
EŞTI INVITAT LA NUNTA ANULUI!

Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i dăruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat? A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie cât şi coşmar,împletite într-o realitate extrem de periculoasă. Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen şi pe de altă parte legătura strânsă dintre ea şi vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndureun an plin de tentaţii tumultuoase, pierderi şi lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit. Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viaţă simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi. Alegerea ei a declanşat însă şi o serie de evenimente neaşteptate ce vor avea, probabil, consecinţe inimaginabile. Iar viaţa Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.

Premiul este un set : Zori de ZI +Noua şi Scurta Viaţa a lui Bree Tanner 
Pentru a participa la acest concurs trebuie să lăsaţi un comentariu la această postare cu numele vostru (Nume + prenume SAU Prenume + iniţiala numelui de familie). Comentariul trebuie să conţină răspunsul la întrebarea : "Care este personajul preferat din Saga Amug?".

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi pe site-ul random.org
PERIOADA CONCURS: 14 - 28 Noiembrie 2011

Mulţumesc Editurii Rao, sponsorul acestui concurs.

@Carti Alese

103 comentarii:

 1. Roxana G.
  personaj preferat: Alice Cullen

  RăspundețiȘtergere
 2. Mandu Bianca
  Personaj preferat : Bella Cullen

  RăspundețiȘtergere
 3. Andreea Bianca Şerban
  Personajul meu preferat este Alice Cullen pentru personalitatea ei:X

  RăspundețiȘtergere
 4. Cristina Buzoianu
  Si mie tot Alice Cullen mi-a placut cel mai mult, dar cred ca este la egalitate cu Carlisle.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ban Mihaela
  Cu siguranta este Alice:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Timea B.

  Cel mai mult imi place Jacob si Alice.

  RăspundețiȘtergere
 7. Visan Alexandra
  Personajul preferat:Alice Cullen :)

  RăspundețiȘtergere
 8. gfc: mirela_8923
  personajul meu preferat e edward preferat e edward

  RăspundețiȘtergere
 9. Mihaela M
  Personajul meu preferat este Bella deoarece desi este pusa intr-o situatie neobisnuita si este fata normala reuseste sa treaca peste toate incercarile si sa devina mai puternica.

  RăspundețiȘtergere
 10. Elena Costea
  Personajul meu preferat e Alice Cullen.

  `miku

  RăspundețiȘtergere
 11. Stefaniua Buzaianu
  Personajul meu preferat este Edward deoarece este romantic, protector si nu tine sa evidentieze ca este "un barbat adevarat".

  RăspundețiȘtergere
 12. Alexandra Pricop14 noiembrie 2011, 19:32

  Buna ziua tuturor!In primul rand vreau sa va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa particip la un concurs de asemenea calibru.
  Personajul meu preferat este Rosalie Hale,zisa si Cullen.Poate va mira argumentele mele,dar eu cred ca sunt unele sincere.
  Cu cat frumusetea ei e mai stralucitoare,cu atat indiferenta si nepasarea fata de eternitate este mai puternica.Ea da dovada de multa sensibilitate si compasiune fata de familie si oricare copilas pe care il vede zilnic abia atunci cand incepe sa i se destainuie Bellei in cea de-a treia parte The Twilight Saga Eclipse si continua in cea de-a patra serie The Twilight Saga Breaking Dawn.
  Cu cat dorinta Bellei este mai arzatoare pentru schimbarea in vampir si condamnarea la o eternitate fericita alaturi de barbatul si familia iubita,cu atat mai mult idealul lui Rose creste mai tare,aceasta putand sa renunte la absolut tot ce are pentru o viata si o moarte normala,specifica oricarui muritor.
  Rosalie se dovedeste a fi inca fetita cea alintat de toata lumea,care viseaza la lucruri simple,dar frumoase,cu multa nevoie de iubire din partea parintilor,a sotului,a copiilor,a nepotilor.Familia adoptiva,care pana la urma pentru ea conteaza cel mai mult,familia perfecta,respectuoasa si plina de iubire este un moment si un sentiment pentru care ea mai traieste.Faptul ca desi ei,vampirii au inimile inghetate,Cullen-ii au fost invatate sa si le dezghete la figurat,sa invete sa-si iubeasca si sa-si respecte aproapele intotdeauna,indiferent de felul cum o face.Sentimentele ei sunt foarte puternice cand vine vorba de familia ei si de toate vietatile mici,numiti copii.
  Cred ca Rosalie este un exemplu bun de urmat pentru toate persoanele care se confrunta cu stima de sine,narcisismul dar si iubirea fata de familie.Ai mul de invatat de la ea,cum ai de invatat de la intregul Clan Cullen.
  Va multumesc din nou si pupici.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cred ca imi muscam mainile daca nu il alegea pe Edward, desi, natural....nu ar fi trebuit. Dar, ce sa spun, pana la urma, un vampir virgin in noaptea nuntii? de ce nu? Deci, Edward Cullen.

  RăspundețiȘtergere
 14. Coroianu Romelia
  Cu siguranta personajul meu preferat este Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 15. Ilona A.
  Personajul preferat: Edward Anthony Masen Cullen

  RăspundețiȘtergere
 16. gheorghiev alexandra ioana
  evident ca personajul meu preferat din aceasta serie este:Aro din echipa Volturii.

  RăspundețiȘtergere
 17. Brisan Bianca
  Personajul preferat a fost este si va fi tot restul vietii mele Edward Cullen!

  RăspundețiȘtergere
 18. carina S
  Jacob normal :D

  RăspundețiȘtergere
 19. Cristina Haidu. personajul meu preferat este Bella

  RăspundețiȘtergere
 20. Harja Maria Cristina

  Personajul meu preferat este Rosalie Hale.

  RăspundețiȘtergere
 21. cu siguranta , Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 22. Andrei Oana
  Emmett Cullen - are niste replici intotdeauna pline de umor.

  RăspundețiȘtergere
 23. Personajul meu preferat este Edward Cullen. Cum poți sa nu te îndrăgostești de el când vezi cât de mult tine la Bella și cât de mult suferă pentru ea , ar muri pentru ea!!!

  RăspundețiȘtergere
 24. ramona mocanu
  personajul preferat: edward cullen :D

  RăspundețiȘtergere
 25. Buna ...In primul rand as vrea sa va multumesc pentru acest concurs. Este extraordinar ce realizati pentru noi fanii Twilight.Pentru a intra si eu in acesta tema vreau sa incep prin a spune ca personajul meu preferat din aceasta capodopera este Isabella Swan , ulterior Cullen.Mi-a placut acest personaj inca de la inceput si pot argumenta .Este o fire care nu doreste sa intre in centrul atentiei ,dar totusi nu trece ignorata de nimeni.Pare o fata "obisnuita" ,dar totusi nu este asa, foarte isteata isi da seama ca exista un secret care il inconjoara pe Edward si nu in ultimul rand il iubeste irevocabil pe Edward cu toate ca acesta este vampir. Cand acesta o paraseste o arunca in cea mai neagra prapastie si cu toata ca un prieten foarte bun cum este Jacob ii este mereu alaturi ea, niciodata nu renunta la sentimentele profunde pe care le nutreste pentru Edward.Se simte atrasa de Jacob il iubeste , dar cum a spus si ea ...Intotdeauna va fi Edward. Aceasta demonstratie de iubire adevarata admir la acest personaj minunat.Dupa umila mea parere consider ca Bella este un exemplu de urmat atunci cand vrei cu adevarat sa iubesti si sa iti aperi cu toata puterea dragostea.Va multumesc si pupici!

  RăspundețiȘtergere
 26. Ciobanu Elena
  Bella Swan..de ce? Este independenta,curajoasaa si desteapta,dar cam visatoare..vrea sa renunte la drepturile sale ca muritoare pentru viata vesnica alaturi de Edward:X.

  RăspundețiȘtergere
 27. Buna ...Sunt Gruia Florina
  In primul rand as vrea sa va multumesc pentru acest concurs. Este extraordinar ce realizati pentru noi fanii Twilight.Pentru a intra si eu in acesta tema vreau sa incep prin a spune ca personajul meu preferat din aceasta capodopera este Isabella Swan , ulterior Cullen.Mi-a placut acest personaj inca de la inceput si pot argumenta .Este o fire care nu doreste sa intre in centrul atentiei ,dar totusi nu trece ignorata de nimeni.Pare o fata "obisnuita" ,dar totusi nu este asa, foarte isteata isi da seama ca exista un secret care il inconjoara pe Edward si nu in ultimul rand il iubeste irevocabil pe Edward cu toate ca acesta este vampir. Cand acesta o paraseste o arunca in cea mai neagra prapastie si cu toata ca un prieten foarte bun cum este Jacob ii este mereu alaturi ea, niciodata nu renunta la sentimentele profunde pe care le nutreste pentru Edward.Se simte atrasa de Jacob il iubeste , dar cum a spus si ea ...Intotdeauna va fi Edward. Aceasta demonstratie de iubire adevarata admir la acest personaj minunat.Dupa umila mea parere consider ca Bella este un exemplu de urmat atunci cand vrei cu adevarat sa iubesti si sa iti aperi cu toata puterea dragostea.Va multumesc si pupici!PS :uitasem sa imi scriu numele ,imi cer scuze!

  RăspundețiȘtergere
 28. Chis Maria Lucia
  Personajul meu preferat este Alice.

  RăspundețiȘtergere
 29. Stan Cristina
  Personajul meu prferat este Edward.

  RăspundețiȘtergere
 30. Irina A
  Personajul preferat : Alice

  RăspundețiȘtergere
 31. Gorgan Alice Cristiana15 noiembrie 2011, 10:06

  Personajul meu preferat : Alice Cullen

  RăspundețiȘtergere
 32. personajul preferat: edward
  giorgiana turcu

  RăspundețiȘtergere
 33. Hubati Raina
  Emmett Cullen este personajul meu preferat.

  RăspundețiȘtergere
 34. Manole Iuliana
  Personajul meu preferat este Edward Cullen:X

  RăspundețiȘtergere
 35. Personajul preferat este Edward

  RăspundețiȘtergere
 36. Personajul meu preferat este Bella Cullen datorita iubirii imense care o poarta pentru Edward iar aceasta iubire ii da putere pentru a trece peste toate pericolele care intervin intre ea si Edward si aceste pericole o intaresc

  RăspundețiȘtergere
 37. Andra D.
  personajul meu preferat este Rosalie Halle si imi place si Edward Mason Cullen

  RăspundețiȘtergere
 38. Tiba Ştefana Alexandra


  Personajul meu preferat din Saga Amurg este Aro. De ce? Păi, uitând faptul că el defapt e un personaj rău şi încearcă doar să-i aibă pe Culleni alături de el şi caută motiv de ceartă în ultimul volum, e un personaj complex. Nu e pur şi simplu un personaj rău care nu are părţi bune, e mereu rău, nu. El chiar are şi părţile sale bune dacă stăm şi ne gândim. El ar fi putut să ucidă fără să se gândească sau ar fi putut să-i facă pe ceilalţi să fie de partea lui, să-i oblige şi totuşi a lăsat să fie alegerea lui. În plus din câte am înţeles eu Volturi se ocupă de menţinerea păcii, nu ies prea mult în evidenţă şi au grijă de Volterra. Deşi autoarea nu a pus prea mult accent pe el ca personaj ci ca făcând parte din Volturi eu am reuşit să-mi dau seama că nu a vrut să-l facă chiar aşa de rău, ci doar să-i deea câteva noanţe întunecate, cel puţin eu aşa cred. :D

  RăspundețiȘtergere
 39. Ca si toţi ceilalţi vampiri care apar în roman, de Edward imi place cel mai mult , enorm de mult,asa cum este descris si de către Bella ca fiind incredibil de frumos, comparându-l adesea cu Adonis.Pot spune ca el este pur si simplu fermecator... Pielea lui e „ca marmura” - foarte albă, rece ca gheaţa, şi străluceşte în lumina soarelui. Trăsăturile feţei drept perfecte. Părul lui reţine nuanţa de bronz pe care a moştenit-o în viaţa umană de la mama sa biologică. Ochii săi superbi, verzi în viaţa umană, sunt descrişi drept aurii. Dacă Edward petrece prea mult timp fără să bea sânge, înfăţişarea i se schimbă: culoarea ochilor i se întunecă, apropiindu-se de negru, şi sub ochi îi apar cearcăne purpurii.
  Mi-a placut foarte mult, si inca imi place si il voi placea in continuare, considerandu-l pe Edward personajul meu favorit deoarece e fermecător, politicos, hotărât, şi foarte încăpăţânat. Este foarte protector faţă de Bella, punând siguranţa, umanitatea şi binele ei mai presus de orice. Adesea, el are o tendinţă de a analiza prea mult situaţia şi de a exagera în reacţii, mai ales în situaţii când siguranţa Bellei e pusă în pericol. Foloseşte uneori cuvinte de la începutul secolului 20, perioada când şi-a trăit viaţa umană, şi poate fi foarte romantic.Edward, totusi, se percepe drept un monstru, şi după ce se îndrăgosteşte de Bella, îşi doreşte cu disperare să fi fost om şi nu vampir.
  Fascinant este atunci cand Edward Cullen o întâlnește pentru prima oară pe Bella, in prima parte a seriei Amurg, ea reprezintă un mister pentru el, deoarece pare a fi imună la capacitatea lui de a descifra gândurile celor din jur. Atunci când fata se așează lângă el la ora de biologie, Edward se abține cu greu să nu o atace, stârnit de mireasma sângelui ei, mai puternică pentru el decât a oricărui alt om din preajmă. Deși încearcă din răsputeri să se țină departe de ea, el nu mai poate nega atracția pe care o simte față de ea în momentul în care îi salvează viața. În cele din urmă, admite față de ea că este vampir, și că, deși pare de 17 ani, data nașterii lui e de fapt 20 iunie 1901. El îi explică Bellei că tatăl său adoptiv, Carlisle Cullen, l-a transformat în vampir în 1918, pentru a-i împiedica moartea în urma unei epidemii de gripa spaniola. Carlisle a sădit în el un simț al moralității cu totul neobișnuit la majoritatea vampirilor, și i-a cultivat mai ales refuzul de a considera oamenii drept hrană.
  Chiar și așa, Edward o avertizează pe Bella că ar fi indicat să se țină departe de el, însă Bella preferă să îi ignore avertismentele, și, contrar tuturor așteptărilor, relația lor merge înainte. Problemele încep când Bella devine ținta unui vampir sadic, James, care, spre deosebire de familia Cullen (care s-au autoproclamat vampiri „vegetarieni”, pentru că nu se hrănesc decât cu animale) vânează oameni. Cu ajutorul familiei sale, Edward izbutește să o salveze pe Bella, însă refuză să o transforme în vampir așa cum îi cere ea, și continuă să își pună întrebări asupra a cât de sigur este pentru ea să rămână alături de el.Multe lucruri li s-au intamplat pe tot parcursul partilor seriei Amurg, dar in pofida tuturor ei au reusit sa se protejeze unul pe celalalt si au si o promisiune de a fi alaturi unul ptr celalalt mult timp de acum incolo,....o vesnicie!

  Ca toţi vampirii din seria Amurg, Edward posedă o frumuseţe, o forţă, o viteză şi o agilitate ieşite din comun. Nu are nevoie să respire, dar o face totuşi, parte din instinct şi parte pentru că îl ajută să miroasă mediul înconjurător. Nu poate digera mâncarea (compară la un moment dat atractivitatea mâncării pentru el cu atractivitatea mâncatului noroiului pentru un om). De asemenea, nu poate dormi.
  În afară de aceste trăsături care sunt comune tuturor vampirilor, Edward posedă abilităţi speciale: este cel mai rapid dintre ai lui, şi e capabil să citească gândurile altora (o posibilă extensie a capacităţii de empatie de care dădea dovadă în viaţa umană), singura excepţie de la regulă fiind Bella.

  RăspundețiȘtergere
 40. Mandu Bianca
  Personaj preferat : Leah Clearwater

  RăspundețiȘtergere
 41. Loredana Traistaru

  Personaj preferat: Bella Swan

  RăspundețiȘtergere
 42. Anisie Roxana Andreea
  Personajul meu preferat este Edward Cullen.

  RăspundețiȘtergere
 43. Mihai Andreea
  Personajul meu preferat este Alice Cullen.
  De ce?Deoarece este intodeauna dragutza,iubitoare,politicoasa si mauzanta. Este deasemenea inteligenta si se imbraca mereu la moda. Ca si caracter moral seman destul de mult cu ea! :X

  RăspundețiȘtergere
 44. Voica Diana
  Personajul meu preferat este Edward Cullen,deoarece,in ciuda atu-urilor pe care le poseda nu se madreste cu acestea.Are un suflet bun si curat,si nu cauta sa iasa in evidenta facand lucruri extravagante.Dovada fiind fata aparent obisnuita de care se indragosteste,Bella,care deasemenea ii impartaseste aceleasi sentimente puternice.Iubirea pe care si-o poarta scoate la iveala bunatatea lor si dorinta de a se proteja unul pe altul.

  RăspundețiȘtergere
 45. Personajul meu preferat este Bella, deoarece a trecut prin atatea doar pentru a fi cu persoana iubita si niciodata nu a fost ceva care sa o opreasca.

  RăspundețiȘtergere
 46. Motora Larisa
  Personaj preferat: Alice Cullen

  RăspundețiȘtergere
 47. Alexandra S.
  Personajul meu preferat este Edward. :)

  RăspundețiȘtergere
 48. Chiriac Alexandra
  Personajul meu preferat este Alice Cullen deoarece, cu toate ca are o personlitate mai zglobie si jucausa, in situatiile complicate devine serioasa si incearca sa gaseasca cea mai buna rezolvare.

  RăspundețiȘtergere
 49. Neag Oana
  Ma bucur ca este un asemenea concurs pentru fanii Twilight.Mie imi place de Emmett Cullen,faptul ca in carti da o nota de umor si desi personajele principale sunt preferate,Emmett mi-a ramas in minte.Actorul insarcinat cu rolul lui este ,dupa pararea mea,foarte potrivit.Oricum mult succes la toti!!!!

  RăspundețiȘtergere
 50. Personaj preferat: Jacob!

  RăspundețiȘtergere
 51. Miruna Grama
  personajul meu preferat este Alice

  RăspundețiȘtergere
 52. Dura Alexandra

  personajul meu preferat este EDWARD CULLEN!

  RăspundețiȘtergere
 53. Stefy N.
  personaj preferat:Bella Swan

  RăspundețiȘtergere
 54. Maria V.
  personaj preferat: Jacob Black

  RăspundețiȘtergere
 55. Scarlat Alexandra
  personaj preferat: Bella

  RăspundețiȘtergere
 56. Emma Vaida

  Personaj preferat: Bella Cullen :)

  RăspundețiȘtergere
 57. Oana Madalina I.
  Personaj preferat: Alice

  RăspundețiȘtergere
 58. Nicole V
  personajul meu preferat este bella cullen:*

  RăspundețiȘtergere
 59. Buna . ma numesc Pana Irina -Maria
  Personajul care mi'a intrat in suflet este Renesmee Cullen . De ce ? deoarece simplitatea , inocenta , bunatatea si nu in ultimul rand aparitia ei pe lumea a facut stransa legatura intre clanuri , "specii" , oameni , legaturi de familie , prieteni , noi cupluri si s'a indragostit de al doilea personaj preferat Jacob , care chiar am avut impresia ca va fi dezamagit pentru tot restul vietii lui .
  Un Concurs deosebit , Multumim

  RăspundețiȘtergere
 60. Nume: Nicolae Dana Ramona

  Raspuns: Alice

  RăspundețiȘtergere
 61. Vulpes Ana
  Personajul meu preferat este Edward Anthony Masen Cullen ... il admir pentru ca nu isi doreste sa fie un monstru... in spatele maștii cu colții se ascunde un suflet bun . Alt motiv ce ma determina sa-l aleg este faptul ca poseda o vointa extraordinara ..penrtu el fiecare secunda aproape de Bella este dureroasa - lucrul acesta ne dovedeste faptul ca el chiar o iubeste . Jacob nu o iubeste cu adevarat ... cum a putut sa se indragosteasca de altcineva ( de renessme )
  Raspuns: EDWARD CULLEN

  RăspundețiȘtergere
 62. Benghia Stefania
  Personajul meu preferat este : Isabela Culen .. Swan

  RăspundețiȘtergere
 63. Bosneag Nicoleta
  personajul meu preferat este Alice Cullen

  RăspundețiȘtergere
 64. Personajul meu preferat este Alice Cullen.

  RăspundețiȘtergere
 65. Ana -Maria P.
  personajul meu preferat este isabella swan alias bella deoarece este foarte zapacita desi nu vrea sa arate asta si pentru ca are niste puteri super mai ales in zori de zi
  by ,
  Ana

  RăspundețiȘtergere
 66. Andreea U
  personaj preferat: Edward

  RăspundețiȘtergere
 67. Anda Stoia

  Personaj preferat : Bella, mai ales in ultima parte, Zori de Zi.

  RăspundețiȘtergere
 68. Demetrescu Horatiu Gabriel

  Nu pot sa imi iau gandul de la frumoasa Isabella Marie "Bella" Swan (viitoarea doamna Cullen)...!

  RăspundețiȘtergere
 69. Nu am un personaj preferat...insa daca ar fi sa dau un raspuns acela ar fi Jacob Black.

  RăspundețiȘtergere
 70. Darmina - Gerorgiana M.
  Personajul preferat? Probabil pana acum as fi spus ca Edward, dar acum ma gandesc sa zic ca Bella e preferata mea. De ce? Pentru ca a aratat ca o persoana poate sa iubeasca neconditionat si irevocabil.

  RăspundețiȘtergere
 71. Nume: Sirbu Daiana
  Personaj:Jacob

  RăspundețiȘtergere
 72. Criste Simona
  Personajul meu preferat e Bella:)

  RăspundețiȘtergere
 73. Maior Diana
  Personajul meu preferat e Bella.

  RăspundețiȘtergere
 74. Tofan Alexandrina
  intotdeauna Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 75. Cristiana S.
  Personaj preferat: Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 76. Rizea Ana-Maria
  Personajul preferat este Alice Cullen dar in Zori de Zi personajele mele preferate sunt Stefan si Vladimir

  RăspundețiȘtergere
 77. Solnitaru Denisa Alexandra
  Personaj preferat: Alice Cullen..e geniala <3

  RăspundețiȘtergere
 78. Georgiana H.
  persona preferat : Isabella Marie Swan

  RăspundețiȘtergere
 79. Geanina G.
  Personajul preferat: Alice Cullen.

  RăspundețiȘtergere
 80. Ana V.
  Personajul meu preferat este Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 81. Cernescu Petru
  Personaj preferat - Bella Cullen

  RăspundețiȘtergere
 82. Stefania B.
  Personajul meu preferat este Alice Cullen

  RăspundețiȘtergere
 83. Duicu Maria
  Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 84. Belcota Cornel
  Raspuns_ Emmett Cullen

  RăspundețiȘtergere
 85. Vulpes Mihaela
  Personajul meu preferat este Jacob Black

  RăspundețiȘtergere
 86. Bijan Ștefania
  Răspuns:Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 87. Nistor B.
  Pesonaj preferat- Jasper Hale

  RăspundețiȘtergere
 88. Maria V.
  Personajul meu preferat este Edward Cullen

  RăspundețiȘtergere
 89. Costin Miruna
  Personajul preferat este Alice Cullen

  RăspundețiȘtergere
 90. Dana Vasilas
  Personajul preferat al acestei serii este Edward Cullen.

  RăspundețiȘtergere
 91. Demetrescu Elena

  Personajul pe care il ador din seria Amurg, este bineinteles Isabella Bella Swan.

  RăspundețiȘtergere
 92. Georgeta S.

  Mi-a placut in prima carte a seriei de Bella Swan, datorita naturaletei si dezinvolturii de care a dat dovada pentru o adolescenta, dar si a curajului de a infiripa o dragoste mai "deosebita" cu Edward.

  RăspundețiȘtergere
 93. ioana alexandra11 martie 2012, 16:11

  wow, cati participanti ai avut la acest concurs:O
  bine ca ai ales prin random, ca daca erau compuneri ar fi fost foarte grea decizia

  RăspundețiȘtergere
 94. am tot vazut numele , dar tot nu stiu cine e bree tanner.oare sa fie pustoaica aia din eclipsa pe care au omorat-o Volturi??

  RăspundețiȘtergere
 95. multe concursuri extraordinare ai mai orgaizat,mai Claudiu.Felicitari!Stii sa-ti atragi si mentii aproape cititorii!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate