Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/28/2011

Concurs Special de Halloween

 Cele 9 căi către CHLOE KING

Pe data de 14 iunie 1995, o profeţie a fost descoperită pe o plăcuţă de piatră dintr-o peşteră izolată situată in apropierea Mării Roşii. Gravate pe această plăcută se aflau 9 Căi – instrucţiuni care duceau spre o persoană extraordinară, cunoscută multora ca Unificatoarea.
Scrise in vechea noastră limba, această profeţie a celor 9 Căi specifică clar că noi, Mai-ii, trebuie întâi să contactăm un grup select de oameni – Cercul Străinilor.
Este scris că „Cercul Străinilor trebuie să urmeze toate cele 9 căi pentru a o găsi pe Unificatoare si pentru a ajuta la trimiterea unui mesaj crucial”.
Tu faci parte din acest Cerc select. Doar acest grup de oameni pot traversa cele 9 căi si ne pot conduce la Cea Aleasă. Suntem onoraţi că v-aţi aventurat în această călătorie si vom face tot ce ne stă în putinţă să vă ghidăm. 
În fiecare zi va fi postat câte un indiciu care vă va trimite spre următoarea cale din cele 9. Aceste căi vor începe la blogul lui Adriyann şi vă vor plimba prin blogosferă.
Nouă participanţi norocoşi care vor executa corect cele 9 căi vor câştiga marele premiu, câte un exemplar al cărţii „Căderea”, primul volum din seria „Cele 9 vieţi ale lui Chloe King” apărută la Editura LEDA.
* Toate cărţile sunt sponsorizate de către Editura Leda iar câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul site-ului Random.org *

@Carti Alese

8 comentarii:

 1. cum am mai spus imiplace concursul si dupa cate se pare ajung mereu prima pe fiecare blog, astet urmatorul indiciu si cale a,cum trebuie sa caut orfanii din brooklyn

  RăspundețiȘtergere
 2. He he, foarte interesanta ideea.:d Si titlul e chiar sugestiv:)) Cele 9 cai catre Chloe King:))

  RăspundețiȘtergere
 3. hmmm...foarte buna ideea:D Pe parcurs vom afla care sunt acele bloguri care fac parte din acest concurs si de pe care vom afla caile,nu?:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Cum in fiecare zi?
  Deja s-a postat al 5-lea, cred.

  RăspundețiȘtergere
 5. @Nyx Da, ai dreptate.Nu mai sunt multe indicii;).

  RăspundețiȘtergere
 6. Sper ca nu am intarziat. Plec si eu in cautare. PS: Me like it!! (^_^)

  RăspundețiȘtergere
 7. Am plecat deja in cautare.Este un concurs foarte interesant.

  RăspundețiȘtergere
 8. ioana alexandra13 martie 2012, 18:47

  imi pare rau ca n-am participat si eu. pe atunci nu prea ma omoram dupa cartea asta, dar acum chiar mi-as dori-o:))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate