Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/15/2011

Sânge Albastru de Melissa de la Cruz Recenzie

Trebuia să fie o noapte liniştită în oraşul care nu doarme niciodată, dar pentru unii poate a fost...

Shuyler Van Alen învaţă la Duchesne, o şcoală de prestigiu din New York. E diferită  prin vestimentaţia ei vintage, spre deosebire de celelalte fete care poartă numai haine de firmă.
Allegra, mama ei este în comă de când s-a nascut Shuyler iar de fiecare dată când se duce la ea, sperând că se va trezi, are impresia că cineva o veghează pe mama ei. Cine poate fi?
Dar Shuyler nu e singură, locuieşte cu bunica ei şi are doi prieteni extraordinari,Oliver şi Dylan.

Când o fată, Aggie, din anturajul lui Mimi Force moare, totul se schimbă...Mimi şi fratele ei geamăn Jack erau cei mai populari din şcoală iar Bliss era prietena lui Mimi.
Shuyler la împlinirea celor cincisprezece ani află că are ceva in comun cu toţi. Venele ei devin vizibile iar pofta de carne crudă nu o poate stăpâni... Era un Sânge Albastru,  un vampir care a "trăit" mulţi ani.Cei cu sânge albastru işi schimbă corpurile dar amintirile rămân...
După ce află că e Sânge Albastru şi e înconjurată de aceştia, trebuie să se adapteze la noul ei mod de "viaţă". Jack începe să se intereseze de Shuyler iar Mimi nu renunţă la vechile obiceiuri...
 Sunt "nemuritori" dar totuşi ar trebui să le fie frică, pentru că nu-s singurii "nemuritori".

Sânge Albastru este o carte originală, sigur n-aţi mai citit ceva asemănător.Vampiri sofisticaţi în oraşul NY! (nu-i grozav?!). Personajele sunt foarte bine conturate, Melissa de la Cruz a creat o lume fascinantă! O RECOMAND!


Nota: *****(5/5)

Titlu :Sânge Albastru
Autor:Melissa de la Cruy
Editura: Leda
Recenzie: Claudiu

COMANDĂ ŞI AI 20 % REDUCERE ŞI TRANSPORT GRATUIT!

13 comentarii:

 1. Pentru mine , aceasta serie este prima in topul cartilor fantasy .
  E o combinatie intre viata din New York si vampiri,o lume foarte eleganta si plina de mister.
  Abia astept urmatorul volum.

  RăspundețiȘtergere
 2. am citit primele doua volume din serie,iar dupa bal mascat am ramas cu o groaza de intrebari...legate de jack si schuyler,desigur.=))

  RăspundețiȘtergere
 3. Hmm, ma crezi daca iti zic ca nu am citit nici o recenzie si nici macar o prezentare a acestei carti? :)) Stiam ca este originala pentru ca toata lumea mi-a zis, dar nu ma asteptam la o asa poveste si ah da, pentru ca recenziile de obicei imi fac pofta de titluri noi. :)) Nu mai am loc in biblioteca.

  RăspundețiȘtergere
 4. Chiar ne mai intalnit subiectul.Are ceva aparte aceasta carte care te face curios incat sa vrei sa o citesti.

  RăspundețiȘtergere
 5. off de cand vreau sa citesc si eu cartea asta..dar nici leda n-a mai continuat cu ea si am zis ca..in fine:)
  oricum recenzia e f buna

  RăspundețiȘtergere
 6. O recenzie foarte reusita care cu siguranta a starnit interesul celor care inca nu au citit cartea. Cum ziceai si tu, seria este una originala care pe mine m-a captivat pe deplin. Abia astept volumele urmatoare.

  RăspundețiȘtergere
 7. Clar o vreau sub brad de Craciun :)). .

  RăspundețiȘtergere
 8. vreau sa citesc aceasta serie, insa momentan n-am reusit sa mi-o cumpar. Insa in viitorul apropiat imi doresc sa o am in biblioteca si s-o citesc, desigur:X

  RăspundețiȘtergere
 9. ador seria aceasta merita sa fie citita este foarte frumoasa.....

  RăspundețiȘtergere
 10. iubesc seria sange albastru , as dori sa se publice urmatoarele volume mai rapid , ca sunt minunate.iubirea interzisa dintre Schuyler si Jack , ucigasul cu Sange Argintiu...totul e fantastic in aceasta carte.

  RăspundețiȘtergere
 11. ioana alexandra29 martie 2012, 16:19

  n-am citit cartea asta. o alta serie lipseste din colectia mea..:(

  RăspundețiȘtergere
 12. Eu am împrumutat cartea de la cineva ca să o citesc, a fost o adevărată plăcere să citesc despre vampiri care nu sunt chiar vampiri ci sunt îngeri căzuţi, e chiar o idee interesantă, ceva nou. Iubirea dintre Schuyler şi Jack e chiar interesantă, deşi nu pentru asta am citit eu cartea.-?

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate