Treceți la conținutul principal

Concurs Jurnalele Vampirilor

Elena&Stefan sau Elena&Damon?
Lasă un comentariu astăzi 22 mai până la ora 22:00, cu numele tău complet,să răspundeţi la întrebarea: Elena&Stefan sau Elena&Damon?, să motivaţi alegerea făcută şi să fiţi foarte convingători!
După Ora 22:00 o să pun un sondaj cu toţi participanţii, ca să fiţi votaţi iar concursul se încheie pe 28 mai ora 21:00!
Cine obţine cele mai multe voturi câştigă:

Mulţumesc Editurii Leda !

Comentarii

  1. Desi majoritatea participantilor va vota Elena si Damon, eu voi alege Elena si Stefan. In primul rond consider ca un fil ar trebui sa respecte tipologia cartii din care a fost inspirat pentru a fi facut, ceeace TVD nu prea o face, cand vine vorba de actiune, povestea de dragoste dintre cei trei protagonisti, fiind singurul lucru in comun intre aceste doua variante a povestii.
    Consider ca Elena si Stefan formeaza un cuplu destul de reusit, deoarece sunt doi poli opusi, care de altfel se atrag. Cei doi se ocmpleteazaz reciproc cum ar fi: ambitia Elenei, echivaland cu temperamentul lui Stefan care uneori chiar ii da dreptate fartelui sau find "Stafntul Stefan", dar dragostea lui Stefan o completeaza pe Elena, demonstrandu-i ca nu e tocmai asa cum ii spune Mat "totul se invarte in jurul tau".
    Una peste alta, consider ca cei doi chiar au fost alesi bine pentru a forma un cuplu, deoarece demonstreaza ca se pot accepta asa cum sunt, cu bune si rele, cu defecte si calitati, cu idei nebune sau prea pasnice.
    Imi place ideea de acest cuplu, pe care nu mi-o voi schimba pentru nimic in lume.
    Bine acum nu ma refer la Nina si Ian, ci pur si simplu la personajele lor care sunt total diferite de cum sunt ei in viata reala.
    Sper ca ati inteles ceva din chestia asta, caci eu nu. Doar mi-am lasat imaginatia sa-mi contrtoleze degetele ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. *Elena&Damon*, deoarece in tot acest timp Damon a invatat sa fie cat de cat bun doar pentru iubirea fata de Elena. Si in plus, cui nu-i place Damon ca personaj? Arata super cand te gandesti doar la ochii sai albastri :X Totodata, Demon e dragut, glumet si chiar mi-a rupt inima vazandu-l cum plange sau cand i-a spus Elenei c-o iubeste :X:X:X Da... amintiri frumoase. Eu una, pe bune, as vrea din tot sufletul ca ei doi sa fie macar o data impreuna pentru ca sunt minunati. Sunt facuti unul pentru celalalt!

    RăspundețiȘtergere
  3. *Elena&Damon* deoarece sunt doi poli opusi ,totusi se atrag.Exista momente in care destinul le permite sa se apropie,fie ca Elena trebuie sa fie salvata ,fie ca Damon trebuie sa fie el ajutat asa cum am vazut in ultimul episod in care a fost muscat de varcolac.Cred ca Damon reprezinta ceea ce Elena nu este,reprezinta partea intunecata,misterioasa care desi a inspaimantat-o la inceput a facut-o sa se apropie si mai mult ,incat sa isi dea seama ca il iubeste atat pe Damon cat si Stefan.Cred ca orice zi a lor ar o noua provocare.Toata evolutia lui Damon se datoreaza Elenei, fara ea Damon nu are nicio motivatie sa se schimbe, lucru observat de Stefan, Bonnie si Alaric.Practic se completeaza unul pe celalalt,iar Elena vede asa cum este in realitate Damon,fara sa fie rau sau indiferent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nume: Harja Maria Cristina


    Elena si Damon. Sa recunoastem cei doi sunt inseperabili impreuna. Tocmai actractia inedita a lui Damon, fiind mereu tipul cel rau, atat de crud, dar in prezenta a o singura fiinta el reuseste sa-si gaseasca umanitatea.Pe parcurs ce relatia evolueza intre cei doi, au loc schimbul de priviri intense. Vietile amandurora se completeaza usor. Elena, fiind mereu in pericol, fata cea buna, iar Damon, chiar el ce cauzeaza aceasta nesiguranta in viata ei.
    Putem spune ca este vorba despre o pereche ce se doresc si se resping in acelasi timp, si se observa foarte usor atractia dintre cei doi.
    Damon Salvatore are cu siguranta o latura diabolica ceea ce il face incredibil de fascinant, acea tenta de criminal si modul ironic ce il face incredibil de sexy si aroganta sa fiind prezenta pe tot parcursul carti. In schimb Elena Gilbert, opusul a tot ceea ce inseamna rau, dar puterea cu care aceasta lupta in viata pentru dragostea fratelui lui Damon, Stefan Salvatore.
    Totusi balanta se inclina catre latura cea sumbra si periculoasa a lui Damon.
    Stapan de sine, se lupta in continuare pentru un singur om, si iubirea pe care acesta i-o poarta. Gelozia, iubire si nesiguranta plutesc intre cei doi. Stapanirea de sine inimaginabila si regretele indestructibile.
    Pot spune ca o bomba de pasiune intensa e pe cale sa explodeze in jurul lor.Atata tensiune ce pluteste in jur, stangacia pe care i-o arata el in prezenta ei.
    Pasiunea persista, iar intensitatea privirilor naucitoare pe care acestia si le acorda sunt hipnotizante. Nu cred ca am mai vazut vreun cuplu care sa exercite atata putere fata de ei insasi. Chiar daca sunt diferiti, chiar daca latura intunecata si salbatica a lui Damon nu prezinta mila si distruge si cel mai mic firisor de umanitate din el, are insa o vulnerabilitate in prezenta Elenei Gilbert. Tocmai de aceea uraste sa fie slab, si o uraste pe Elena pentru asta, deoarece stie ca in adancul lui iubirea rea si egoista il macina si istoria s-ar putea repeta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Waaaaa, am uitat sa spun cum ma numesc: Burciu Andra ^^

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci am stat mult si m-am gandit. Daca ar fi sa aleg intre Damon si Stefan, cu siguranta l-as alege pe Damon. Consider ca este un personaj mai complex si imi plac cele care nu sunt complet "de treaba". Dar in ceea ce priveste un cuplu, ei bine hai sa recunoastem Damon nu pare facut pentru o relatie, e rebel.
    Oricat de greu imi e sa recunosc Stefan si Elena sunt facut unul pentru celalalt. Sunt diferiti pana la un anumit punct, dar seamana in la fel de multe privinte ceea ce ii face sa se intealeaga unul pe celalalt. Damon nu este mereu dispus sa ii faca pe plac Elenei, tocmai pentru ca este impulsiv si probabil tot din aceasta cauza nu poate avea niciodata o relatie la nivelul celei dintre Stefan si Elena.
    Ps: Recunosc ca in ceea ce priveste serialul, mi-ar placea sa vad ceva mai multa comunicare intre Damon si Elena si nu m-ar deranja daca Stefan ar mai intarzia putin sa apara. (^^)

    Numele: Monica Vlad

    RăspundețiȘtergere
  7. Nume: Bejan Catalina

    Ce cuplu mi-ar placea mai mult? Cu siguranta Damon si Elena. Vremea lui Stefan a trecut. Am urmarit cuplul format din Elena si Stefan, a fost frumos si romantic, dar cred ca vreau sa vad o posibila iubire intre Damon si Elena. Damon are stilul lui aparte, misterul care il face foarte interesant. Datorita Elenei el a reusit sa se schimbe radical, a devenit mult mai sensibil, mai bun. Ador momentele siropoase dintre cei doi. Lacrimile si declaratiile simple, dar atat de frumoase si de sincere ale lui Damon,pe care i le adreseaza Elenei ma incanta enorm.Elena, cu finetea ei , iar Damon cu spiritul lui de aventura ii transforma pe cei doi in magneti de poli diferiti , care se atrag, mereu + si - se atrag. Mi-as dori foarte mult ca Elena sa dea o sansa iubirii pe care o poarta Damon pentru ea. Imi doresc sa vad cat mai multe scene romantice intre cele doua personaje.
    Deci sincer, cuplul dorit de mine este Damon si Elena.

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina Gabriela22 mai 2011 la 17:41

    Destul de subiectiv concursul...Dar totusi: daca ar fi sa aleg intre Stefan si Damon (cum sunt prezentati in carte), cu siguranta l-as alege pe Stefan.Are un caracter mult mai uman si mai tandru(?!), se completeaza mult mai bine cu Elena creandu-se o oarecare chimie intre cei doi si ajungand sa se inteleaga in toate modurile; face totul pentru a fi cu Elena chiar si pentru cateva clipe.
    In film, in schimb, am uneori senzatia ca Stefan o vede in Elena pe Katherine si de aceea, in privinta filmului, il aleg pe Damon. Actioneaza de multe ori mai logic decat Stefan si se lupta (la propriu de multe ori) pentru a o stii pe Elena ok si fericita chiar si in bratele fratelui sau. Mie personal mi se pare ca se sacrifica intr-un mod aparte pentru Elena si asta ma face sa aleg, in final, cuplul Damon & Elena. Damon ar merita drept rasplata din partea Elenei macar o apropiere mai mare intre ei. :)

    Nume: Aron Irina Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume:Sonei Andreea

    Cel mai potrivit cuplu din punctul meu de vedere ar fi Elena & Stefan.
    Eu cred ca desi Elena este intre doua mari iubiri aceasta se potriveste mai mult cu Stefan, fiind indragostita de acesta.
    Sunt de parere ca Damon este prea rauvoitor in incercarea de a complica relatia celor doi.
    Intre Stefan si Elena se simte o conexiune intensa, intre ei incadrandu-se o frumoasa poveste de dragoste, Elena respingand ferm avansurile romantice ale lui Damon.
    Intre E & S exista o legatura puternica , Stefan aratandu`i ca este gata mereu sa`si dea viata pentru ea, fiind foarte generos si romantic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce cuplu as putea sa aleg.Daca oamenilor nu le-ar fi impusa monogamia (antropologic,omul nu este monogam),Elena ar putea fi cea mai fericita femeie. Doi barbati o iubesc si s-ar sacrifica fara sa se gandeasca pentru ea.
    Stefan,barbatul ideal- tandru,intelegator,rational, dispus sa respecte dorintele Elenei chiar daca uneori nu i se par cele mai corecte.
    Damon este barbatul pasional,neinfricat ,impulsiv cu o personalitate mult mai complexa,cu o iubire usor egoista (el nu intotdeauna tine cont de dorintele Elenei;alegerile pe care le face se bazeaza pe propria ratiune,neputand fi induplecat in hotararile sale).
    Personalitatile celor doi frati sunt la poluri opuse si se completeaza reciproc formand un intreg (aproape ideal).
    Personalitatea Elenei se situeaza la jumatatea intregului pe care il formeaza cei doi frati,de aceea ea este compatibila cu amandoi.Ea nu se afla nici intr-o extrama,nici in cealalta.
    Tocmai din acest motiv n-as putea alege un cuplu.


    Nu ma astept sa intru in concurs;am scris acest comentariu pentru a-mi spune parerea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sigur ca Elena&Damon, nu doar pentru ca arata bine impreuna si ca se potrivesc foarte bine, dar si pentru ca ies scantei, ca sa zic asa, cand sunt impreuna. Cred ca nimeni nu poate nega atractia evidenta ce exista intre ei, si sa nu uitam ca Damon, datorita iubirii fata de Elena, s-a schimat radical, din acel bad guy, acum seamana mai mult cu un good guy. Ar fi interesant de urmarit cum ar decurge o relatie intre ei. Un alt motiv pentru care am ales acest cuplu este acela ca, dupa parerea mea, Damon a suferit destul, mereu a ratacit in cautarea a ceva ce nici el nu stia ce, dupa dezamagirea cu Katherine(care l-a ales pe Stefan). Macar odata sa aiba si el noroc, o merita pe Elena, dupa toate cate a facut pentru ea.

    Balaban Ramona-Alexandra
    Bacau

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu siguranta il aleg pe Damon cu Elena si nu pe Stefan, desi la inceput el a fost preferatul meu.

    Motivele mele:
    -Relatia dintre Stefan si Elena a inceput sa fie plictisitoare, desi se iubesc.
    - Stefan a fost preferatul lui Katherine, iar acum al Elenei, iar Damon a suferit foarte mult vazand ca tot timpul este pus pe locul doi, deci consider ca merita si el macar o sansa (Damon are mai multa nevoie de Elena decat Stefan).
    - Damon s-a schimbat foarte mult pentru Elena.
    -Damon i-a demonstrat Elenei de nenumarate ori ca tine la ea si ca o iubeste, si sunt sigura ca daca ar ajunge impreuna, relatia dintre ei ar fi puternica si eterna.
    - in plus...Damon este cel mai cool.

    Anisie Roxana Andreea

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stefan este genul de tip care tace si face insa Damon...Damon atrage,el este cel amuzant,impulsiv si neindurator...pana la un punct,acela fiind Elena.
    Intre Stefan si Elena a fost,si este o relatie clasica(s-au vazut,s-au placut si au ramas impreuna)dar intre Elena si Damon e ceva puternic,se completeaza,iar Damon ar face orice(si cand spun orice,inteleg absolut tot)pentru ea,ar lua vieti,ar merge pana la capatul lumii,si-ar trada apropiatii,si-ar da propria viata fara sa se gandeasca de doua ori.
    Iar Elena,Elena il iubeste,poate chiar mai mult decat pe Stefan,dar orgoliul ei nu o lasa sa admita asta.Ea il cunoaste pe Damon cel mai bine,fiind constienta de slabiciunea lui pentru ea,ii intelege impulsurile in spatele carora se afla atat de multa suferinta.
    Mie mi se par doua personaje perfecte pentru a fi impreuna,atractia dintre ei trecand dincolo de ecranele televizoarelor si respectiv de filele cartilor.

    Teodora Roman.

    RăspundețiȘtergere
  15. Elena si Damon.
    Il aleg pe Damon pentru ca ,chiar daca la inceputul primului sezon aveam senzatia,cu totii,ca e un nemernic,un criminal psihopat,cum spuneau unii,el nu este asa.Face tot ce face pentru a o salva pe Elena,si face aceste lucruri pentru ca o iubeste.Stim prea bine prin ce a fost nevoit sa treaca din cauza faptului ca Stefan l-a "obligat" practic sa se transforme in vampir.
    Damon trece printr-o calatorie in care isi descopera umanitatea si de multe ori ,acest lucru doare,devine instabil datorita faptului ca nu are pe nimeni sa-l echilibreze,sa vada calea cea dreapta.Acest "cineva" care il poate ajuta sa se indrepte,este Elena.Ea,pentru Damon apare ca prima raza de soare dupa un timp indelungat de intuneric.Reprezinta luminita de la capatul tunelului,femeia pentru care vrea sa se schimba si sa fie uman.A renuntat la ea,cand i-a spus ca o iubeste si a constrans-o sa uite in favoarea lui Stefan,insa Stefan nu pare niciodata sa faca ceva pentru a o salva pe Elena.Mereu , cel care o salveaza este Damon!Damon cauta mereu a doua cale pentru a nu o face sa sufere pe Elena,pentru ca ea sa nu fie nevoita sa se sacrifice in timp ce fratele sau actioneaza simplu:"E alegerea ei,nu te baga!"
    Insa cand lucrurile se complica,Stefan apeleaza la Damon,iar Damon,are mereu un plan secundar.
    In adancul sufletului ei,Elena il iubeste pe Damon,insa nu vede asta,nu-si da seama,e orbita de asa numita dragoste pe care i-o poarta lui Stefan.Relatia cu Damon este una palpitanta,el,Damon,fiind cineva care stie sa se distreze,poate fi serios pana la culme,si poate sa-si dea si viata pentru persoana iubita.Sa ne aducem aminte in episodul in care Elena a murit de mana lui Klaus iar Damon zicea ca daca se intoarce ca vampir o omoara cu mana lui!Damon ii iubeste umanitate insa,cateodata,cum am spus mai spus,din disperare,recurge la lucruri nu foarte placute.Este impulsiv si instabil,ca o balanta care se inclina prea mult intr-o parte.AAici,apare Elena,care-l readuce pe linia cea dreapta.Elena,careia i-a pasat de Damon si ii pasa-dupa cum am vazut in ultimul episod din sezonul doi.
    Acestea fiind spuse,Elena si Damon ar forma un cuplu grozav,in care nu ar domni monotonia,ci pasiunea imbinate cu grozavul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu pot spune ca sunt cea mai mare fana a acestei serii sau a filmului.
    Sa aleg intre Damon si Stefan...
    Foarte greu... Damon a facut totul pentru iubirea Elenei. A renuntat la latura sa de vampir adevarat.
    Stefan... El orice se va intampla mereu o va proteja pe Elena, fara ca viata sa sa conteze.
    Cred ca orice fata este atrasa de baietii rai , dar in acelasi timp ea doreste si sa se simta iubita si sprijinita mereu.
    Cuplul pe care il aleg este format din... Elena si Stefan.
    Mie una Elena imi cam displace , mereu in centrul atentiei , mereu ea este personajul principal.
    Dar Stefan, desi in ochii lui se vede doar tristete si sentimente de vinovatie m-a cucerit din primele file ale cartii.
    Stefan este o persoana uimitoare , cred ca ceea ce m-a facut sa il aleg pe el este faptul ca o protejeaza atat pe Elena, lucru pe care il face si Damon, dar si pe persoanele pe care ea le iubeste, ceea ce Damon nu a facut.
    Cred ca Stefan este macinat de vinovatie, are pe constiinta persoanele moarte din cauza poftei lui de sange. Aceasta vinovatie este compensata de incercarile lui de a o proteaja pe Elena sa devina un vampir.
    Consider ca desi Damon este cel avantajat din punct de vedere fizica , dragostea , dar si respectul pe care Stefan il poarta Elenei si familiei acesteia o va determina sa il aleaga pe el.
    Nume :Grosu Geanina

    RăspundețiȘtergere
  17. Numa: Dragan Maria

    Damon&Elena. Pentru ca ei doi sunt mai apropiati. au o chimie unica, iar cuplul lor nu cred ca ne va plictisi vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu ii aleg pe Elena&Damon, atat in carte cat si in serial. De ce? Pai in mintea mea e destul de simpla alegerea.
    Recunosc, la inceputul seriei(cam primele doua volume) am preferat Elena&Stefan. Pe ei se punea accentul si pareau sa se potriveasca perfect. Atunci cand am continuat povestea lui L.J.Smith mi-am dat seama ca Damon este mult mai potrivit Elenei, fiind exact elementul opus de care ar avea nevoie pentru a forma impreuna cu cineva un cuplu intreg, ca sa spun asa. Un alt motiv este reprezentat de faptul ca Damon face sacrificii pentru Elena pe care le ascunde insa foarte bine si ca o ajuta mereu la nevoie(bine, stiu, si Stefan face asta). Cred in ciuda aparentei si a mastii lui de ,,baiat rau'' el o iubeste sincer pe Elena.
    Pe de alta parte, cred ca Elena este cea care va scoate la iveala partea buna din Damon, ca il va face sa o ia din nou pe calea binelui si ca doar cu ajutorul ei, el va putea fi din nou fericit.
    Acum, daca mai este sa aduag pe langa carte si serialul, elementele pentru care eu cred ca ei s-ar potrivi sunt si mai diverse, dar raman in esenta aceleasi.
    Sunt convinsa ca daca ar reusi sa isi depaseasca toate prejudecatile, ar reusi sa fie impreuna pentru totdeauna, facandu-se mai fericiti unul pe altul cu fiecare clipa.

    RăspundețiȘtergere
  19. daca se ma poate rec tifica ceva am uitat numele.
    nume:Vircan Issabel

    RăspundețiȘtergere
  20. si eu mi-am uitat numele,eram pe fuga,scuze..
    Ploscaru Georgiana..

    RăspundețiȘtergere
  21. Nume:Putila Lorena
    Eu ii aleg pe Damon si Elena(desi si Stefan este foarte dragut).Sincera sa fiu cand am citit prima data cartile,mi-a placut mult mai mult Stefan&Elena,dar cand am inceput sa vad serialul mi-am schimbat parerea.In primul rand,intre Damon si Elena se producea acea chimie si multe scantei.Damon,in ciuda mastii de "baiat rau" si tuturor rautatilor o iubeste foarte mult pe Elena si,desi nu arata,ii pasa mult de ceilalti din jurul lui.In al doilea rand,Damon a devenit rau din cauza lui Stefan.
    Datorita oamenilor omorati de el si satelor distruse la inceputul existentei sale ca vampir,Stefan,este apasat de aceste poveri,si face inca o greseala(facand o intelegere cu Klaus)care ii va pune in pericol atat pe Elena,cat si pe ceilalti din jurul lui.In acelasi timp,cu cat Stefan se indeparteaza, cu atat Demon se apropie de Elena si relatie dintre ei devine din ce in ce mai intima si draguta.
    In concluzie,eu tin cu Elena&Damon si asta e doar parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Raspunsul meu e: Damon si Elena.
    Desi la inceput Damon aparea in fata miilor de spectatori ca un monstru fara inima care nu mai tine la nimic, in timp, cunoscand-o pe Elena a inteles ce inseamna dragostea adevarata.
    Elena l-a facut pe Damon sa aiba petru ce sa traiasca, sa aiba din nou sentimente si sa isi exprime emotiile.
    Damon a salvat-o pe Elena in majoritatea cazurilor iar Stefan nu imi amintesc sa o fii salvat pe ea, doar Elena pe Stefan. Dar atunci cand vampirii iesiti din mormant l-au capturat pe Stefan si Elena si Damon l-au salvat Stefan ca multumire aproape ca a golit-o pe Elena de sange.
    Pentru oamenii care vin cu argumentul ca Damon e un personaj negativ spun: NU!
    La inceput Stefan si Damon erau cei mai buni prieteni dar de cand cu transformarea lui Stefan de Katherine, Stefan se transformase intr-un monstru cum il infatisa si Jhonatan Gilbert(Stefan l-a omorat pe Jhonatan Gilbert). Iar din aceasta pricina a omorat o multime de oameni (femei, mai ales). Si pe langa ca nu era de ajuns a dorit sa il tranforme si pe Damon in vampir. Damon fiindca isi dorea sa moara si sa nu faca pe nimeni sa sufere dar Stefan l-a influentat sa se transforme Damon a devenit un vampir(ceea ce nu isi dorea). Cum sa nu il urasca pe Stefan?
    Damon atunci ii spusese lui Stefan:
    "Bravo, fratioare, acum vom trai o eternitate impreuna, dar i-ti voi face viata un iad".
    Deci avem motiv concret pentru care putem spune ca Stefan e motivul pentru care Damon era rau la inceputul serialului.
    Dar acum lucrurile au luat o intorsatura uriasa deoarece Stefan dorindu-si sa-si salveze fratele aproape ca a renuntat la Elena. Oare Elena ar fii facut asta pentru Jeremy? Nu! Pentru ca cel mai important lucru din viata ei era Stefan, nu familia! Si exact la fel trebuia sa fie si in cazul lui Stefan.
    Damon s-ar fii ucis si pe el doar ca sa o salveze pe Damon. Il citez pe Damon: "chiar daca Stefan va face tot ce ii sta in putinta ca sa o faca pe Elena fericita, Damon va face tot ce ii sta in putinta sa o tina in siguranta."
    Iar in acelasi timp imi pun intrebarea:
    -care este definitia binelui si a raului intr-o relatie?
    In ultimul episod din : "The Vampire Diaries" intre Damon si Elena a avut loc un sarut care a socat telespectatorii, fapt pentru care ne dam seama ca si Elena are sentimente puternice pentru Damon.
    Ian si Nina fac pana si in realitate un cuplu perfect, ar trebui sa ne fie infatisat un singur motiv pentru care cuplul "Delena" (Damon+Elena) nu e cel mai potrivit?

    In fine...dar cine sunt eu sa critic? Cel mai bine vom vedea cu totii in sezonul 3 ce se va intampla.
    Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  23. logic ca Elena si Stefan.consider ca ei se potrivesc mai bine.sunt niste frumosi si se completeaza.

    RăspundețiȘtergere
  24. eu sunt cu "Elena + Damon":x
    mi se par foarte potriviti. in plus, contrariile se atrag:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi