Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/14/2011

Vampirii din Morganville 1 : Casa de Sticla de Rachel Caine Recenzie

Claire Danvers, se mută  în campusul oraşului Morganville, dar ceea cu nu ştia era populaţia predominantă pe timpul nopţii în oraşul universitar din inima Texasului. Parinţii o credeau în siguranţă, dar era? 
După ce Monica i se pune pata pe Claire din cauza unui motiv banal este hotărâtă să-i facă viaţa mizerabila fetei. După ce este bătută şi ameninţată, Claire se îngrijorează, trebuia să plece din campus. După ce răsfoieşte ziarul dă de un anunţ  convenabil(casă veche,enormă,intimitate,preţ rezonabil). Aşa a dat de Casa de Sticlă. Proprietarul casei era un tânăr muzician, Michael dar locuiau şi alte două persoane -Shane şi Eve.
De ce oamenii erau aşa de speriaţi şi retraşi? Claire află răspunsul la această întrebare: Morganville era un oraş condus de vampiri! Michael nu e ceea ce pare, iar Claire află secretul lui tulburator pe care nici prietenii lui, Shane şi Eve, nu-l ştiu.                                                   
Apoi romanul devine din ce în ce mai palpitant, plin de acţiune şi cu un sfârşit neaşteptat!

Nu rămâneţi pe afară după ce se lasă întunericul...
Casa de Sticlă este un roman cu vampiri extraordinar, nu am mai citit un roman cu vampiri cu aşa multă acţiune cum a fost acesta. Mi-a placut enorm umorul personajelor, mai ales al lui Shane şi Eve, şi iar de Claire mi-a plăcut pentru că e o fire puternică. Mi-a placut stilul lui Rachel Caine de a scrie cărţi cu vampiri!
Trebuie să citeşti această carte, este un must have!
                                                                                                 
Nota: 10/10


Titlu :Casa de Sticlă
Autor:Rachel Caine
Editura: Leda
Recenzie: ClaudiuUrmatoarele Volume din Serie:

13 comentarii:

 1. o srie care merita cu siguranta citita, m-am apucat de volum 6 si abia astept sa apara si volumul 7, cu siguranta va fi pe lista cadourilor de craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Alta serie interminabila cu vampiri. Din pacate nu am decat volumele 2 si 3 pe care bineinteles nu le pot incepe. Insa seria pare captivanta si plina de actiune, ceea ce e pe placul meu.

  RăspundețiȘtergere
 3. De aceasta serie am auzit numai laude,ca si in cazul tau.Recenzia mi-a starnit curiozitatea.Chiar vreau sa citesc seria.

  RăspundețiȘtergere
 4. Vad numai cuvinte de lauda la adresa acestei serii si din acest motiv mi-ar placea si mie sa o citesc desi ma cam "sperie" faptul ca are asa multe volume.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am tot auzit cuvinte de lauda la adresa acestei serii, insa n-am facut rost de ea. Chiar as fi curioasa sa citesc si sa vad cat de mult merita:-?

  RăspundețiȘtergere
 6. O serie indelung laudata si pe care as vrea sa o am in biblioteca personala..Desi cred ca asta o sa mai dureze...

  RăspundețiȘtergere
 7. un roman foarte intunecat , sumbru , periculos si foarte misterios.ai tot ce vrei in aceasta serie minunata de Rachel Caine.

  RăspundețiȘtergere
 8. ioana alexandra29 martie 2012, 16:21

  cu cat citesc mai multe recenzii superbe legate de aceasta carte, cu atat mai mult ma oftic ca nu am si eu seria!

  RăspundețiȘtergere
 9. Recomand seria Vampirii din Morganville tuturor fanilor genului,care vor sa citeasca o carte buna si care vor sa fie terifiati/

  RăspundețiȘtergere
 10. Am terminat astăzi primul volum, e absolut superb, adică e lectura perfectă dacă vrei să te linişteşti, chiar dacă sunt vampiri răi şi Monica care e o înfumurată şi o tipă extrem de violentă, dar aerul din Casa de Sticlă e atât de plăcut că te linişteşte când citeşti cartea. Finalul a fost ciudat :)) M-a lăsat în pom, nu ştiu dacă moare sau nu. Şi partea mai de la final dintre Clair şi Shane, e de 10 plus :)) Ce mă enervează e că sunt multeee volume:))

  RăspundețiȘtergere
 11. Imi place foarte mult seria VM.Volumul meu preferat este al 2-lea.

  RăspundețiȘtergere
 12. Chiar daca am citit numai pana la al 5-lea volum.:)).ORicum toate sunt foarte interesante si au actiuni diferite.

  RăspundețiȘtergere
 13. As vrea sa locuiesc si eu intr-o astfel de casa.ar fi o aventura din care as avea de invatat multe.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate