Treceți la conținutul principal

Castiga Volumul 3 din Vampirii din Morganville

Lasa un comentariul cu numele tau complet si prezentarea cartii tale preferate(minim 5 propozitii). Cea mai frumoasa prezentare castiga Volumul 3 din Vampirii din Morganville! 


Concurs valabil 5-6 Aprilie 2011. Miercuri ora 16:00 anunt castigatorul.
Succes! 
-Concurs reorganizat deoarece castigatoarul nu a trimis datele!


 Concurs încheiat

Câştigător:Drumes Madalin

Completează formularul de la sfarşitul blogului cu datele de expediere.

Comentarii

  1. Pentru mine fiecare carte este o poveste,ceva special,o noua lume.
    Cartea "Limitele spiritului" m-a captivat inca de la primele randuri citite.Paginile in care am stat cu sufletul la gura,asteptand dezdonadamantul m-au facut sa pierd contactul cu lumea exterioara.In acele clipe traiam in "lumea mea" alaturi de Rose,Dimitri,Adrian si Lissa.
    Un alt motiv pentru care am plasat-o pe locul intai este faptul ca ador modul in care scrie Richelle...putin mister,putin umor,putina dragoste,totul este minunat si te face sa iti doresti sa citesti mai mult.
    Fanii cartilor din seria Academia vampirilor vor intelege ce incerc sa spun,iar celor care nu au descoperit inca lumea minunata a lui Richelle le recomand sa se grabeasca sa o descopere!

    Drumes Madalin

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei Maria

    Cartea mea preferata este un roman de dragoste al lui Mihail Drumes, si anume Invitatie la vals. Cartea este despre iubire si suferinta din iubire si cuprinde povestea timida, tumultoasa, intensa si pasionala a doi studenti carora le este teama de iubire. Aceasta carte m-a acaparat inca de la prima fraza: „Totul s-a sfarsit: nu-mi ramane decat sa ma sinucid”. Stiu, destul de trist si neobisnuit dar exact asta m-a facut sa nu mai las cartea din mana. Cuplul este format din Tudor student la Facultatea de Drept si Mihaela studenta la Litere. Cei doi se iubesc cu pasiune, isi scriu scrisori emotionante si sunt plini de veselie si exuberanta. Poveste celor doi desi incalcita mi se pare ca este speciala, aparte, pot spune chiar ciudata si reuseste sa se implineasca pentru cateva clipe, sfarsitul fiind neasteptat si trist. Cei doi m-au impresionat atat de mult pentru ca spun povestea unui iubiri dureroase, neimplinite si terminate tragic. Iubirea dintre Dor si Aimee (asa se alintau cei doi) este acea dragoste despre care se vorbeste ca o intalnesti doar o data in viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am multe carti preferate in genul SF&fantasy si paranormal romance, insa una din cartile favorite din afara acestei categorii este "Invitatia la vals" de Mihail Drumes. Am citit-o doar pentru ca era in lista de lecturi obligatorii de la scoala, insa nu regret ca am facut asta.
    Cartea aceasta m-a emotionant pana la lacrimi, dragostea puternica dintre protagonisti, o "dragoste neagra" asa cum o nume Aimee, personajul principal feminin, o dragoste care a dus la sinucidere, o dragoste care "fusese prea frumoasa ca sa se termine altfel".
    De mult timp nu mai citisem o carte de un autor roman, pentru ca ma afundasem in lumea supranaturalului si chiar incepusem sa cred ca noi nu avem autori buni. Dar se pare ca nu e adevarat, si Mihail Drumes este unul dintre aceste genii romane. Am ras, am tipat, am plans alaturi de personaje, am trait atat de profund si de adanc aceasta poveste incat o simtem cum traia prin mine. E o carte extraordinara, o carte care merita din plin citita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaila Irina


    Cartea mea preferata este "Trezirea",primul volum din seria "Jurnalele Vampirilor" de Lisa Jane Smith.

    În spatele oricărei vieţi de invidiat se poate ascunde altceva. Ne-am obişnuit să fim sclavii aparenţelor şi să nu vedem doncolo de ele. Elena este imaginea perfectă a adolescentei răsfăţate, regina liceului, frumuseţea oraşului, invidiată de toate fetele şi dorită de toţi băieţii. Şi totuşi golul lăsat în sufletul ei de moartea părinţilor nu reuşeşte să-l umple cu nimic. În ziua în care se trezeşte cu sentimentul neplăcut că o nenorocire planează asupra ei, într-adevăr viaţa i se complică. Apare Stefan, un tânăr exotic, pe care Elena şi-l doreşte "în palmares", dar care nu reprezintă decât o faţă a "medaliei", cealaltă parte , mai întunecată, fiind reprezentată de Damon, fratele lui. Rivalitatea dintre fraţi va fi dusă la extremă, căpătând chiar valenţe "biblice"( Cain şi Abel), iar Elena, prietenii ei şi orăşelul în care trăieşte, sunt prinşi în mijlocul animozităţii dintre cei doi.
    Personal cred ca diferenta dintre cei doi frati,Damon si Stefan,dar si iubirea purtata de acestia Elenei,ii dau o nuanta captivanta si enigmatica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Harja Maria Cristina

    Pot vorbi acum despre o alta carte. Este un gen un pic mai diferit, nu cred ca multi dintre voi ati citit dar cu siguranta ati auzit de Sandra Brown.
    Sa imi aleg o carte din toate romanele sale minunate ar fi un chin. Sincer!
    "Sa nu trimiti flori" am citit-o in acest weekend. Pot sa spun ca este cea mai minunata si deosebita carte de dragoste pe care am citit-o in intreaga mea viata. Este dedicata adultilor, dar pasajele sunt pur si simplu tulburatoare.
    Sandra a reusit sa scrie cu atata suferinta si pasiune incat atunci cand privirea imi fugea pe un anumit paragraf ramaneam blocata minunadu-ma modul in care priveste viata.
    Cartea "Sa nu trimiti flori" este dramatica, totodata superioara si pentru cei care stiu sa inteleaga adevarata valoare a moralitatii. Secrete stranii, povesti sumbre, dragoste puternica, gelozia, toate acestea sunt expuse in aceasta carte. Alicia, personajul principal feminin este mama a doi copii, dar frumusetea acesteia este in continuare impresionanta, iar Pierce este cu siguranta un barbat din visele noastre, puternic si atragator.
    Pasiunea dintre cei doi este ametitoare. La unele scene chiar am lacrimat, pt. ca autoarea nu a lasat totul sa fie bine si foarte simplu, la fel cum va imaginati au fost multe obstacole in calea lor, iar intrigile au aparut pe tot parcursul cartii. Unele scene ma faceau sa imi pun pana la ochii (sincer :)) ), autoarea are experienta in scrierile de acest gen, majoritatea fiind "diferite".
    "Sa nu trimiti flori" este o carte dintre cele mai surprinzatoare, descriind o iubire arzatoare si speciala, pe atat de puternica, pe atat de controversata si plina de gratie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Andrei Oana-Andreea

    Cartea mea preferata este Jane Eyre, un clasic englezesc scris de Charlotte Bronte. Dupa o copilarie nefericita si plina de lipsuri Jane Eyre se angajeaza ca si guvernanta la conacul Thornfield Hall unde se indragosteste de cel care a angajat-o: un barbat bogat, inteligent, impunator dar nu prea aratos si care este de doua ori mai varstnic decat ea – Edward Rochester. Intre cei doi se leaga o frumoasa poveste de dragoste si decid sa paseasca spre altar, insa un secret teribil din trecutul lui Edward o impiedica pe fata sa faca acest lucru. Jane fiind o persona integra fuge stiind ca din punct de vedere moral nu se poate casatori cu el dar dupa cateva saptamani o presimtire o face sa revina la Thornfield Hall. In urma unui accident conacul a ars iar Rochester a orbit. Povestea de dragoste dintre Jane si Edward nu pune intrebari si nu tine cont de varsta, este atat de fantastica si emotionanta. M-a impresionat enorm forta pasiunii dintre Jane si Rochester, dragostea adevarata pe care i-o poarta si hotararea de a-i fi alaturi la bine si greu. Este o poveste de dragoste magnifica foarte frumoasa, impresionanta care iese din tipar, plina de sentimente profunde si care m-a facut sa privesc ideea de iubire cu alti ochi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nume: Sonei Andreea

    Cum tema concursului este descrierea unei carti preferate , consider ca toate raspunsurile o sa aiba ceva special in formularea lor dar totusi foarte diferite.
    Ei bine,una dintre cartile care m`a surprins placut si nu am putut renunta sa o citesc pana nu am terminat`o este "Intoarcerea:Caderea noptii" din seria "Jurnalele Vampirilor.
    Pentru cei care inca nu au reusit sa citeasca cartea persoanejele principale sunt:Elena Gilbert , Stefan Salvatore si Damon Salvatore.
    Cartea se deschide cu prezentarea Elenei ce se intoarce din "Lumea cealalta" trebuind sa invete din nou sa mearga, sa vorbeasca, sa citeasca si sa se poarte cat se poate de normal , mai exact sa invete sa traiasca printre oameni.
    Dar cum viata nu este mereu cum ne dorim, puterile raului se aduna din nou in orasul in care locuiesc fiind atrase mai mult de sangele Elenei si poate si de darurile dat acesteia in lumea de dincolo.Povestea de dragoste dintre Elena si Stefan trece printr`o perioada trista atunci cand Damon impreuna cu cei doi aliati ai sai il rapesc pe Stefan , luandu`l de langa Elena atunci cand aceasta are cea mai mare nevoie de el.
    Damon reuseste cu greu in cele din urma cu greu sa scape de sub controlul malefic al celor doua "creaturi ale padurii" fiind ajutat de Elena. Impreuna cu Matt cei trei pleaca din oras in cautarea lui Stefan.
    Prin intermediul acestei povestiri reusesc foarte putin sa imi exprim placerea pe care mi`o da aceasta carte de fiecare data cand ii aud numele si sper ca acest volum sa fie citit de cat mai multi adolescenti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Brasoava Dana Stefania6 aprilie 2011 la 13:14

    Cartea mea preferata dintre multe altele ramane "Ultimul cantec " . Acest roman este o minunata poveste de dragoste foarte emotionanta caci cuprinde si scene triste...
    Cartea descrie o fata foarte talentata care a trecut prin momente foarte dificile incepand cu divortul parintilor care a determinat-o sa renunte la a mai canta la pian .
    Plecata in vacanta la tatal sau Ronnie isi intalneste marea dragoste , Will care o face sa prinda incredere in ea si o scoate din anturajul in care intrase .
    Insa , cand viata ii ofera cateva momente de fericire , tatal ei este rapus de o boala incurabila , cancerul .
    Dorind sa-i indeplineasca dorinta , Ronnie se reapuca de cantat la pian la o scoala din New York unde se va stabili si Will.
    Cand am trecut prin paginile acestei carti , emotiile pe care le-am trait au fost dintre cele mai intese : de la fericire fara margini , la o tristente profunda.
    Recomand tuturor adolescentilor sa citeasca acest roman deoarece te face sa privesti viata din alta perspectiva si te face sa-ti indrepti greselile si sa te menti tare in fata greutatilor care ti le da viata!
    Nume complet : Brasoava Dana Stefania

    RăspundețiȘtergere
  9. Cartea care m-a impresionat in mod special se numeste "Vampirii din Morganville- Casa de sticla".
    Acest roman a deschis noi orizonturi imaginatiei mele introducandu-ma intr-o lume fantastica a vampirilor.
    Cartea ne prezinta o fata simpla ce isi ajuta prietenii infruntand pericole pe care nici macar nu si le-ar fi imaginat.
    Odata ce a intrat in acest oras viata ei s-a schimbat devenind din fata stingera, una curajoasa indraznind sa infrunte cea mai puternica femeie-vampir, fondatoarea orasului si sa isi faca un iubit, pe fermecatorul Shane. Alaturi de el si de ceilalti doi prieteni Eve si Michael, ea tine piept vampirilor trecand prin diferite situatii grele.
    Volumul te tine in suspans si de aceea este unul foarte potrivit pentru adolescenti.
    Nume complet : Dragut Madalina Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai primit mail-ul cu datele de contact?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. pacat ca nu am participat si eu , dar prin aprilie anul trecut nici nu stiam ce sunt alea carti fantasy.glumesc , apetitul spre carti mi l-a deschis Bravo ; atat mi-a trebuit.acum citesc orice fantasy imi pica in mana.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi