Treceți la conținutul principal

Concursuri pe Blogul Carti cu Colti!



Vrei sa castigi seria Academia Vampirilor completa ?
Vrei sa lupti alaturi de Rose impotriva strigoilor?
Vrei sa te indragostesti de gardianul cel dur, Dimitri, sau de moroiul fermecator Adrian?
Atunci posteaza un comentariu cu numele tau, orasul din care provii si daca urmaresti blogul(Carti cu colti) prin Google Friend(chenarul unde dai follow) sau Networked Blogs cu username-ul urmarit si poti castiga setul complet Academia Vampirilor. Concursul incepe de astazi si se va termina pe 20 aprilie.Castigatorul va fi anuntat pe 25 aprilie. Cei care doresc sa participe vor trebui sa urmareasca blogul si sa posteze comentariul cu nume,prenume,oras,nickname GF sau NWB.
Se accepta si noi urmaritori. Daca puneti comentariu fara sa urmariti si blogul nu veti intra in tragerea la sorti pentru castigarea setului.
Mult succes! Concurs sponsorizat de editura LEDA.
Inscrie-te aici
Nu uitati si de celelalte 3 concursuri de pe blog.Si in curand voi face un giveaway cu seria completa Jocurile Foamei de la editura Nemira.

Concurs EU SUNT NUMARUL PATRU!


Hey cititori fideli ai blogului Carti cu Colti.Ce mai faceti?Ce ziceti de un concurs nou?2 Volume Eu sunt numarul 4 va asteapta sa le castigati.

Pittacus Lore - Eu sunt numarul patru

Trebuie doar sa raspundeti la intrebarea urmatoare-Ce ati face daca la un blind-date partenerul vostru/partenera voastra s-ar dovedi a fi actorul Alex Pettyfer/actrita Teresa Palmer?Cel mai original raspuns va fi premiat.Daca faceti publicitate blogului si acestui concurs pe alte bloguri aveti o sansa in plus sa castigati si o alta carte.Dar e surpriza....Lasati link cu blogul unde s-a facut publicitate daca vreti sa fiti inclusi in tragerea la sorti pentru cartea surpriza.
Trimiteti raspunsurile la adresa carti.cu.colti@gmail.com cu specificatia Eu sunt numarul 4 ,impreuna cu raspunsul si datele voastre personale.Data limita este 30 martie.Succes!
P.S. Aceasta superba carte o puteti gasi la editura Nemira la un pret fantastic de doar 29,94 lei.

Concurs citate luna Martie

ATENTIE! Concurs!
Incepand cu 1 martie in fiecare zi voi pune cate citat din urmatoarele carti-Seria Academia Vampirilor,Tristeti de Sucub,Saga Amurg si Vampirii din Morganville.Concursul dureaza 4 saptamani adica intreaga luna martie si in fiecare zi va fi cate un citat din fiecare carte.Fiti atenti la postari..Trebuie ca la finalul fiecarei saptamani sa trimiteti un email cu citatele saptamanii respective plus datele personale.Dar ca sa fiti eligibili pentru castigarea premiului trebuie sa trimiteti toate citatele din luna martie.
Cartile care intra in concurs pentru a fi oferite castigatorilor sunt urmatoarele:
Academia Vampirilor 6 -Sacrificiul Final,
Jurnalele Vampirilor 6,
Sange Albastru-Bal Mascat,
Vampirii din Morganville-Aleea Intunericului
Instrumente Mortale-Orasul Oaselor.
Georgina Kincaid-Nopti de Sucub .
Una din aceste carti poate fi a ta,in functie de raspunsul dat si activitatea pe blog.
P.S. Un punct in plus veti acumula daca faceti publicitate blogului pe alte bloguri sau forumuri.Cei care aleg sa faca publicitate va rog lasati intr-un comentariu aici la acest post link-ul blog/forum/site unde s-a facut publicitate.Puncte in plus va aduce si urmarirea blogului.Puteti urmari blogul si prin Facebook.In dreapta gasiti 2 modalitati de a urmari blogul Carti cu Colti.Punctele in plus va dau posibilitatea sa va alegeti cartea dorita dintre cele ce participa la concurs pentru a fi castigate.



Concursuri Organizate de blogul Carti cu Colti!


Comentarii

  1. interesant concursu`:d
    succes celor care se inscriu;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultimul concurs tot pe blogul Juliei? Sau aici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce cuprinde postul e pe blogul Carti cu Colti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma inscrisesem la concursul Eu sunt numaru patru dar nu am avut noroc :D

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am inscris la primele doua.poate am nororc si castig seria pentru ca imi doresc tare mult sa o citesc./

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am inscris si eu la cel cu AV,dar sigur nu o sa am noroc...sunt prea multi inscrisi :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. super concursurile, la fel ca si blogul:X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi