Treceți la conținutul principal

Concurs Mai las-o moale cu fantomele,Bal mascat(vol 2 Sange Albastru) si Nopti de Sucub(vol 2 din Seria Georgina kincaid)


Pentru a castiga una din cele 3 carti trebuie sa
lasi un comentariu cu numele tau complet(nume si prenume) si raspunsul la intrebarea: Daca ati fi un personaj dintr-o carte cine a-i fi si de ce?.


Premiile:



Cele mai bune raspunsuri vor fi premiate!

Perioada Concurs:11 februarie-24 februarie

Multumesc editura LEDA

Comentarii

  1. Nume: Andreea Puf
    Raspuns: Georgina, pentru ca iubeste la fel ca si mine cartile si pisicile si isi doreste din tot sufletul sa poata avea parte de o relatie sentimentala perfecta sau mai bine spus reala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nume : Matacuta Andreea
    Daca ar fi sa aleg ce personaj as vrea sa fiu dintr-o carte as alege-o pe Cass din Mai las-o moale cu fantomele,deoarece amandoua suntem adolescente si avem multe lucruri in comun:din cand in cand probleme cu parintii,probleme cu colegii etc.De asemenea mi-ar placea foarte mult sa pot comunica cu cei care nu mai sunt printre noi,prin intermediul acestui mod de a vorbi,ei nu ar disparea petru totdeauna d elanga cei care ii iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. nume:Georgiana Ploscaru

    raspuns: Cred ca , daca ar fi sa aleg un personaj dintr`o carte as alege unul masculin , si nu doar pentru ca eu am o tenta mai baietoasa , ci si pentru ca ...personajele masculine mi se par mai puternice si cu o nota mai ridicata de stabilitate...in unele cazuri.
    L`as alege pe Damon Salvatore ,pentru ca mi`ar place sa experimentez latura vampirului diabolic din el.Acea latura care il lasa cateodata cu inima rece,implacabil,un criminal.
    Insa nu doar asta.Acea , atractie pe care ti`o ofera puterea.....indestructibilitatea care ti`o ofera.
    Iar apoi , iubirea impletita cu ura si gelozia.
    Iubirea pentru un om , un suflet pur.Si constienta ca nu`l poti avea niciodata.Asta cred ca ar conferi durere.Iar pana la urma , sa demonstrezi tuturor ca ai un suflet,chiar daca multi tin mortis ca esti doar un mosntru ,si doar o singura persoana sa te cunoasca cu adevarat iar aceea sa fie destinata fratelui tau.
    As vrea doar sa simt ezitarea lui atunci cand ar ucide pe cineva , asta daca ar detine`o.
    Poate ca am dat dovada de ....sadicism=))
    insa chiar imi doresc sa vad cum s`ar simti un vampir ca el,pe dinauntru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nume: Miruna Moiceanu.
    Raspuns: Daca as fi capabila sa intru in pielea unui personaj dintr-un roman, as alege-o cu siguranta pe Elena Gilbert. De ce? Pentru ca desi a trecut prin atatea incercari si obstacole ale vietii, are inca puterea sa mai urce o trapta si sa nu aiba teama de necunoscut.
    Mi-as dori sa dobandesc niste secvente definitorii din caracterul ei, sa fiu in stare sa ma gandesc in primul rand la persoanele din jurul meu pe care le iubesc, inainte sa decid doar ce este cel mai bine pentru propria mea satisfactie.
    De asemenea, ar fi incantator sa fiu iubita atat de pasional de doua fiinte [aici Stefan si Damon] care si-ar da viata pentru mine si care... sunt "altfel" decat orice baiat din generatia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nume:Lacatusu Ioana
    Raspuns:Daca as putea fi un personaj acela ar fi Clare Danvers.Ea este o persoana timida,la fel ca mine,nu este foarte populara,la fel ca mine, si ceea ce e cel mai important ar face orice pentru cei pe care ii iubeste :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nume:Ionescu Laura
    Raspuns:Daca as putea sa imi aleg sa fiu in pielea oricarui personaj doresc,cred ca as alege-o pe Elena din Jurnalele Vampirilor.In foarte multe cazuri,daca as fi fost pusa in aceeasi situatii prin care a trecut ea as fi facut aceleasi alegeri.As fi incercat sa ii protejez pe cei la care tin mai presus de orice pentru ca ei au fost cei care in mare parte i-au dat putere sa treaca peste atatea obstacole-si nu au fost deloc putine-dar ea a trecut peste toate si asta este cel mai important.Nu s-a dat niciodata batuta desi a simtit ca o sa cedeze de multe ori,dar a luptat mereu pentru a-i salva pe cei pe care ii iubeste.Pe de alta parte,sa ai niste prietene atat de bune precum Bonnie si Meredith...cu siguranta ar merita.Chiar mi-as dori sa am asemenea prietene care sa fie alaturi de mine mereu,cu riscul de a-mi face si multi dusmani.Unde mai pui ca e si iubita de doua persoane absolut superbe,care ar face orice pentru ea?

    RăspundețiȘtergere
  8. nume: Dragan Maria

    Daca as putea fi un personaj as vrea sa fiu Bella din Amurg. De ce ? Poate pentru ca fiecare fata isi doreste un baiat in viata ei care o poate face sa se simta frumoasa, iubita si respectata. Legatura dintre Bella si Educard este o chimie pe care o au din ce in ce mai putine cupluri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nume:Voinescu Diana
    Raspuns:Chloe Saunders. Ea este personajul meu preferat deoarece dupa parerea mea si a proetenilor avem multe in comun, precum filmele. Este o fata descurcareata si tine la cei apropiati incat da orice ca ei sa fie in siguranta la fel ca mn :D.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nume:Dinu Elena Gabriela
    Raspuns: Da as putea fi un personaj dintr-o carte, as fi Rose din Academia Vampirilor deoarece ador aceasta serie si pentru ca Rose e personajul meu favori! Eu as vrea sa fiu personajul Rose deoarece imi place multe lucruri la ea, mai ales caracterul ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nume:Patrascu Sorina Ana-Maria
    Raspuns:E greu de ales ,dar cred ca cel mai bine mi s-ar potrivi Rose Hathaway din VA.Ador povestea din academia vampirilor ,am trecut si eu prin desteule atat din cauza sentimentelor mele cat si din cauza incapatanarii mele...

    RăspundețiȘtergere
  12. Nume; Antone Ioana Alexandra
    Raspuns: as alege sa fiu Elena, femeia -varcolac din seria "Women of the Otherworld" de Kelley Armstrong deoarece este un personaj senisibil si puternic in acelasi timp, ambitios si corect. si nu in ultimul rand, deoarece as fi "singura femeie-varcolac din lume"(dupa cum este descrisa de Kelley in carte).

    RăspundețiȘtergere
  13. Nume: Andrei Oana
    Daca as fi un personaj dintr-o carte cred mi-ar placea sa fiu Sherlock Holmes, acel personaj fictiv care il intruchipeaza pe faimosul detectiv particular. Stiu ca este o alegere ciudata dar eu intotdeauna am avut o pasiune pentru enigme si dezlegarea acestora. Acesta a devenit faimos pentru cunostiintele profunde in cele mai diverse domenii, pentru profunzimea gandirii sale si logica folosita la rezolvarea diverselor cazuri si intamplari. Apreciez acest personaj pentru simtul sau de observatie foarte dezvoltat, pentru deductia si inteligenta de care da dovada in rezolvarea misterelor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nume: Piscu Vlad
    Raspuns: In cazul meu as alege sa fiu Thomas Hunter din Trilogia Cercului de Ted Dekker datorita puterii lui de a salva atat lumea oamenilor de pe Pamant cat si lumea aparent fictiva din visul lui, indiferent de greutatea care ar sta pe umerii mei, de a conduce o armata sau a calatori jumatate de glob doar pentru a sta de vorba cu sefa unei companii de medicamente.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nume: Simion Alexandra
    Raspuns: Daca as fi un personaj dintr-o carte, as vrea sa fiu Roman, din seria georgiana Kincaid.
    Desigur, e putin cam mult spus, mai ales ca nu am citit decat primul volum. Dar as vrea sa trec prin ce a trecut el. Poate parea masochist, da' Roman mi se pare un personaj usor infuentabil-mai ales atunci cand iubeste. E greu sa-tu vezi toti semeni murind. Si e greu sa fi renegat si de demoni si de ingeri. As vrea sa-i mai dau un strop de duritate. Si as vrea sa fiu in pielea lui pentru ca este un "cuceritor". As vrea doar sa stiu ce a simtit atunci cand a aflat ca Georgiana i-a sunat pe prietenii ei. Mi s-a parut foarte emotionant mementul ala. Cred ca e foarte greu sa afli in asa mod ca....iubita nu-ti prea este iuita. Mai ales ca atunci era dispus sa renunte la tot, doar pentru a fi fericit cu ea. Si cred ca a fost mai greu de suportat si pentru ca toti cei din jurul lui il tradau sau nu aveau incredere in el. TRot timpul nevoit sa fuga, tot timpul nevoita sa se ascunda. Si a fost si nevoit sa-si lase sora in urma, pentru a scapa el.
    Nu stiu, da' il consider foarte puternic daca a putut sa treaca peste toate cele vazute de cand s-a nascut. Si-a vazut semeneii "vanati". Da' ceva imi spune ca va reveni. Asta nu poate ramane asa :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Nume: Radu Oana-Roxana
    Raspuns: Paii... fiind innebunita de povestile de dragoste intre doi cei mai buni prieteni, as vrea sa fiu Aislinn din Fascinatie de Melissa Marr. Imi mai place ca e rebela, si ca e sigura pe hotararea ei. Nu e personajul preferat, dar asta e ceea ce imi doresc sa fiu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Greu de ales... Primul pe lista este Dorian Gray din cartea cu acelasi titlu.Una dintre trasaturile comune si definitorii este teama,frica de-a imbatrani,de-ati vedea propriul trup ofilindu-se odata cu trecerea timpului si neputinta de-a face nimic.Aceasta teama care te macina cu fiecare secunda,minut,ora,zi... care trece si care este mult mai ingrozitoare decat moartea insasi,reprezentata doar de o clipa.Si,desi personajul are parte de un sfarsit tragic din cauza actiunilor pe care le infatuieste de-a lungul timpului, el si-a primit rasplata in toti acei ani in care si-a pastrat tineretea nemarcata de trecerea vremii.
    Poate parea ciudata alegerea mea,dar pentru mine tineretea,puterea pe care ti-o ofera tineretea este incomparabila cu orice altceva!
    Wu Ana Maria Loredana

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna. Ma numesc Ionescu Raluca. Daca as putea fi orice personaj imi doresc as fi Adrian din Academia Vapirilor. Personajul lui este unul seducator. Mai important decat banii si familia din care se trage este faptul ca s-a indragostit cu adevarat de Rose. Andrian este transformat de Rose in genul de persoana de care as fi vrut sa fiu daca eram baiat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca ati fi un personaj dintr-o carte cine a-i fi si de ce?.

    Buna, numele meu este Oana Constantin.
    Daca as putea alege as vrea sa fiu Bella din seria The black dagger brotherhood (scrisa de J.R. Ward pe care o recomand cu mare caldura desi nu a ajuns inca in Romania) pentru ca este partenera lui Zsadist un razboic vampir distrus de 100 de ani de slavie fortata, rupt de lumea viilor si readus la viata de catre ea. Cartea despre povestea celor doi numita Lover Awakened este una dintre cele mai interesante carti in ceea ce priveste dinamica si lupta interioara a unui personaj pe care am citit-o si as da orice sa o pot trai pe viu.:D

    RăspundețiȘtergere
  20. * titlul cartii este "Portretul lui Dorian Gray" -ma scuzati,dar am fost cu capu'n nori in seara in care am scris comentariul!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca as putea fi un personaj dintr-o carte,as vrea sa fiu Zoey din Casa Noptii. Poate nu este cel mai grozav personaj, dar imi plac hotararea, curajul si increderea ei. Stie cum sa isi tina prietenii aproape si dusmanii si mai aproape si asta e un lucru important.In unele momente are simtul umorului, se poate spune ca e rebela, nu se sfieste sa schimbe lucrurile, merge indrumata de propria persoana. E unica, e diferita de ceilalti novici si asta o face cu adevarat speciala. De asemenea, imi place ca e o persoana populara, nu o intereseaza parerile celor care ii poarta pica. Este un personaj bine conturat, atat fizic cat si moral, atent integrat in poveste.

    RăspundețiȘtergere
  22. Personajul meu preferat este fara doar si poate Rose din AV. De ce? Exceptand faptul ca este la fel de incapatanata ca mine, la fel de motivata sa fie cea mai buna, la fel de indragostita de persoana gresita doar pentru ca imi place personalitatea ei. In ciuda tututror greutatilor a ajutat-o mereu pe Lisa(bine, exceptand partea in care s-a dus in Rusia, dar s-a intors, nu?). Nu a fost niciodata persoana care sa isi incalce promisiunile, iar eu cred ca acest lucru este foarte-foarte important. Imi place la ea ca iubeste neconditionat, ca nu ar renunta niciodata la dragostea ei pentru niste lucruri banale. Daca nu va ajunge cu Dimitri, desi eu ma indoiesc(nu am apucat sa termin de citit seria asa ca nu stiu cum se termina) va ramane cu siguranta cu Adrian, in ciuda a ceea ce spune Tatiana. Adevarul este ca imi palce pur si simplu de ea, nu neaparat dintr-un motiv concret, ci mai degraba pentru ca este ea si nimeni altcineva si de aceea as vrea sa traiesc in pielea ei.
    Asa, acum ca am terminat de plictisit oamenii, numele meu este Balmez Andrada si urez Succes tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nume: Harja Maria Cristina

    Daca as fi un personaj dintr-o carte cu siguranta as fi Spencer din Micutele mincinoase. Ea s-a dovedit a fi cea mai hotarata si curajoasa dintre fete cand a infruntat-o pe Alison. Este genul de fata ce nu da inapoi. A fost singura care in ciuda replicilor taioase primite a stiut sa le tina piept. Are o hotarare de sine foarte puternica si dintre toate fetele consider ca a suferit cel mai mult. In ciuda a ceea ce arata este o fiinta sensibila inauntru ei, asta ador la ea, dar in acelasi timp detest, stiu...cam complicat, dar felul cum aceasta ia deciziile calculate indrumandu-le pe fete arata spiritul de conducator ce se afla inauntrul ei.
    Are o ambitie si o personalitate de temut, nu-i poti castiga increderea foare repede, este rece si distanta si prea rigida, asta dandu-i acea nuanta de invincibilitate. Pana acum majoritatea personajelor feminine erau sensibile, lipsite de caracter, dar Spencer are o atitudine mai baietoasa, de suprematie. Totusi ea merge dupa propriile sale principii, isi tine prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape avand un spirit de observatie excelent. Misterioasa si razbunatoare nu se avanda direct cu capul inainte, simtul sau ii spune cand sa actioneze.
    Din punctul meu de vedere Spencer poate fi data ca exemplu acestui citat "Este mai usor sa rezisti la inceput decat la sfarsit". Deoarece aceasta le-a dat acel branci la spate in legatura cu deciziile fetelor, ea a actionat prima, ea nu s-a lasat inflentata si intimidata de o persoana care le-a dat "aripi", ea le sfatuia sa ramana reci fata de mediul inconjurator, sa fie atente, iar uneori firea sa conducatoare isi punea prea mult aprenta asupra ei enervandu-le pe fete, dar sa nu uitam ca Spencer pastreaza cele mai multe secrete. Ea a fost incercata de soarta mai mult decat cele trei si stie sa ia anumite decizii. Relatiile sale nu au fost cele mai potrvite, nimeni nu o intelegea si a hotarat sa ignore fiecare gest si repros la adresa ei. Dar acum spre sfarsit aceasta a inceput sa fie mai ingaduiitoare, a dat inca un strop de viata sufletului ei dezghetandu-l, a dat o sansa prieteniei as putea spune si este chiar surprinzator.
    Cu siguranta este un personaj puternic, in care poti avea incredere, dar razbunator cu o tarie de caracter nemaintalnita si consider din punctul acesta de vedere un model inspirat pentru mine. Are acea latura intunecata a ei si surprinzator este faptul ca aceasta este o fiinta omeneasca, genul de atitudine si suprematie ce numai personajele cu "colti" le pot avea.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna:).Numele meu este Andreea Milici iar daca as putea alege ce personaj sa fiu probabil as fi Christian Ozera.(Academia Vampirilor).De ce?
    Pentru ca mereu am avut o atractie pentru foc si faptul ca el il controleaza ma face si mai dornica sa fiu in pielea lui.
    Christian are un caracter mai ''acid''(la fel ca mine:D) el este arogant,gelos(de multe ori),sarcastic,curajos,cu un simt al umorului putin mai sumbru,
    ajuta cand este cazul,ii pasa de ceilaltii(desi la inceput face pe increzutul si pe durul) si este chiar si protector.Iar sa treci prin moartea ambilor
    parinti si sa faci fata tuturor rautatilor trebuie sa ai un caracter puternic.Deci pentru mine Christian este un personaj cu "sare si piper" care trece prin orice situatie.Chiar as fi mai mult decat incantata sa ma aflu in pielea lui si sa ma confrunt cu magia focului,cu trairile si sentimentele lui si mai ales cu cele mai intunecate ganduri si amintiri.

    P.S.Scuza greselile de gramatica si Succes tuturor!:)

    RăspundețiȘtergere
  27. Nume:Ungureanu Anca

    Daca as putea alege un personaj dintr-o carte cred ca as vrea sa fiu Elena Gilbert din Jurnalele Vampirilor pentru ca are o viata foarte interesant, plina de aventuri, are o multime de prieteni, si un iubit foarte dulce si grijuliu alaturi de ea.Pe scurt are tot ce si-ar putea dori. :D

    RăspundețiȘtergere
  28. mama , cate concursuri ai facut.pacat ca nu am fost pe faza la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  29. Barbu Malina
    Personajul care as vrea sa fiu ar fi...Zoey din Casa Noptii. Pentru modul extravagant , modest si vorbirea coerenta a sa. Imi plac puterile sale de putea controla toate elementele siingeniozitatea de care da dovada. Adica in volumul 2face o farsa cu o bomba ca sa nu-i moara bunica....geniala!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi