Treceți la conținutul principal

Castigatorii Concursurilor

Micutele Mincinoase


click pe imagine pentru marire :).
Castigatoarea este Wu Ana Maria Loredana!
Te rog sa trimiti un e-mail folosind formularul de la sfarsitul blogului cu datele.
Dubla Constrangere

Castigatoarea este Radu Oana-Roxana

Ma scuzati de intarziere, astazi nu m-am simtit asa de bine.
Nu am facut poze la concursul Dubla constrangere pentru ca am ramas fara baterii.
Te rog sa trimiti e-mail cu datele folosind formularul de pe blog.

Nopti de Sucub-Mai las-o moale cu fantomele-Bal Mascat

Simion Alexandra
Harja Maria Cristina
Andrei Oana
-trimiteti e-mail folosind formularul de pe blog.Simion Alexandra si Andrei Oana sa specificati ce premiu vreti, Mai las-o moale cu fantomele sau Nopti de Sucub!
Felicitari!

Se pare ca au aparut ceva probleme in legatura cu inscrierile la concurs, in ceea ce priveste numele complet. Am luat aceasta decizie pentru a nu se trisa.
Si inca ceva, se inscrie prin comentariu nu prin e-mail(v-am trimis instructiunile prin reply), iar unii ati uitat sa va scrieti numele complet. Multa atentie data viitoare.

Salvati copii bolnavi de cancer trimitand un SmS la 858 (cost 2 euro)!

Multumesc Editurii Leda si vizitatorilor blogului!


In curand alte concursuri:Volumul 3 din Vampirii din morganville,Orasul Oaselor(primul volum din seria Instrumente mortale), Cele noua chipuri ale inimii, si s-ar putea tot asa de repede si Jv6 si AV6!

Comentarii

  1. Felicitari Ana Maria :D Sa te bucuri de carte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. claudiu ai gresit numele..pe mine ma cheama Wu Ana Maria Loredana ( am verificat si nu mai este niciun participant cu numele Wu)...te rog sa mai verifici numele castigatorului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze.Febra asta...
    Felicitari Wu Ana Maria Loredana!
    SI putina rabdare pentru celelate concursuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc frumos.si, succes participantilor la celelalte concursuri!

    RăspundețiȘtergere
  5. pui astazi si castigatorul de la nopti de sucub,mai las-o mai moale cu fantomele si bal mascat?

    RăspundețiȘtergere
  6. La acel concurs cu nopti de sucub, bal mascat si mlmcf e mai greu sa zica castigatorul ca sunt comentarile date de noi si trebuie sa aleaga. La acesta a fost mai usor cu tragere la sort :D Probabil va anunta castigatori mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Sa te bucuri de premiu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari castigatorilor!lectura placuta. Claudiu sper sa te simti mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ms mult :X Nici acm nu imi vine sa cred ca am castigat :D :| :*
    :*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Meriti pe deplin cartea..mi-a placut extrem de mult comentariul tau,cu un personaj foate bine conturat!!felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu pot sa cred ca am castigat :)...mersi mult de tot...insanatosire grabnica Claudiu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ms bloodsister sa-mi zici cum ti se pare cartea castigata de tn Micutele mincinoase, sunt sigura ca merita foarte mult :X Deci ziua asta ne-a facut mai fericite :D :))Felicitari Oana si Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
  14. deja ai primit vol. 3 vampirii din morganville si orasul oaselor?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am primit. Pe la jumatatea lui martie cam asa...

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari!
    Claudiu ai trimis coletul de la Vampirii Sudului? Nu de alta dar nu primesc avizele si ca sa stiu sa verific la posta... :D.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Anne-Marie
    Scuze de intarziere.Toate Coletele le Trimit pe Joi-Vineri. Si ajung Luni sau Marti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi